Ynciol Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam! Coś dawno się nie widizelismy, w pubach o nas pytają. :evil: Trzeba by coś poplanować no nie mówię, że w ten weekend bo najbliżssze 2 weekendy mój wolny czas zajmuje sesja na uczelni :notworthy: . Ale można coś mysleć na przyszłość. No i co by nam wątek nie zaginął. Pzdr YNCIOL :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ludzicha !! Po sesji nie ma baciora trza sie razem wybrać na mały najeb Rybnicki :bigrazz: :crossy: :wink: :biggrin: :bigrazz: bo juz nie pamiętam jak wasze mordki wyglądają :bigrazz: Nooo i ustalmy taki termin co by wszystkim pasiło :) im wiecej ludzi tym lepsza zabawa :bigrazz: Pozdrawiam gorąco :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja tam jestem od poniedziałku do piatku w Rybolu... Praca, praca :bigrazz: Pewnikiem w jakis piątek lub sobote się spotkamy jak wszystkie studenty skończą sesję :) Powodzenia! Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witka :flesje: tez pisze sie z chęcią na jakies spotkanie od niedawna mam neta takze dopiero teraz natrafilem na ten temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 sie melduje.. ze jak bede w doma i bedzie czas to gdzies moge sie z wami wybrac :icon_mrgreen:, a ze ja zadko w doma bywam too postaram sie przynajmiej raz w zyciu z wami zintegrowac Pozdro rybnickie i okoliczne oszołomy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Czolem! Browar, pamietasz jak na bajzlu w Chorzowie wypelnialismy ankiety dla jednej dziewczyny do pracy na studia?Okazuje sie ze to (chyba) dziewczyna Tomka Kulika :icon_question:. Swiat jest jednak maly :icon_biggrin:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 no to ja czekam na jakies wiesci :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Czolem! Browar, pamietasz jak na bajzlu w Chorzowie wypelnialismy ankiety dla jednej dziewczyny do pracy na studia?Okazuje sie ze to (chyba) dziewczyna Tomka Kulika :). Swiat jest jednak maly :P. Pozdro ...o kurde :) :D :eek: jest maly jest !! Noo to kiedy kończycie te sesje ??? trza się w końcu ugadać na male piwko :))) może dwa. .... noo góra trzy ... ewentualnie cztery ... :banghead: :notworthy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 ja 24 koncze oboz, wiec 25 bede w rybniku czyli ... chyba jasne:), yno potem tez nie wiem jak długo zabawie w doma bo pewnie kolejny oboz albo jakies zawody:) czekam na info :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam!! :eek: Zrodził mi się pomysł w główce :clap:, data jego wykonania 10 luty (sobota). Zostanie mi jeszcze jeden egzamin ale naszczescie nie w ten weekend więc z miłą chęcią się napije Noo to kiedy kończycie te sesje ??? trza się w końcu ugadać na male piwko )) może dwa. .... noo góra trzy ... ewentualnie cztery ... Trzeba uzupełnic poziom chmilu w organizmie!! Co wy na to?? ja 24 koncze oboz, wiec 25 bede w rybniku czyli ... chyba jasne:), yno potem tez nie wiem jak długo zabawie w doma bo pewnie kolejny oboz albo jakies zawody:) czekam na info A po tym można i jeszcze jedno zrobić :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 No to ja poczekam moz ena rugi termin, bo weekend mam zawody i spedzam go w Opolu albo we Wiedniu na , awte jesli w kraju to nie dam rady przyszkoczc , wiec czekam na drugi teminek :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 No to ja poczekam moz ena rugi termin, bo weekend mam zawody i spedzam go w Opolu albo we Wiedniu No szkoda :icon_mrgreen: A co ty taka wysportowana?? Chyba, że to szachy :buttrock: Będzie jeszcze niejeden termin. A co reszta na ten pomysł? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 A wiec w ten weekend w opolu a przyszły we wiedniu (własnie poinformowal trener)wiec nawet moja cicha nadziejee ległaaa, wiecc wyznaczcie drugi termin:) chyba z epierwszy sie nie zrealizuje:):icon_mrgreen:tak wysportowana-bierki podwodne ;):) balet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 hej :icon_twisted:ja sie pisze na wszystkie wolne terminy tylko dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Siema !! Mimo, że baaaaaardzo chcialbym zobaczyć wasze pyski :eek: to bardzo cieżko się to pisze, gdyż calą noc trzymalem muszle i wylem do księzyca ... do tego dzis wstęt alkoholowy mnie dopadl i jak pomyśle ze juz jutro mam isc na piwo to mnie skręca ... ale z drugiej strony do jutra daleko :biggrin: A więc ok niech się stanie !! KTO MA CZAS I OCHOTĘ SIE ZINTEGROWAĆ JUTRO tj. PIĄTEK 9.02.2007 !!!!!! ???? Pozdro Zjeby :banghead: :icon_question: :icon_question: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi