krzyku Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Coś wiadomo o tegorocznym otwarciu sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumomoto Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 (edytowane) Może o to chodzi:"Moto Skuteriada 2012" w Zabrzu. Podobno maja być jakieś przejazdy motorkami? Nie wiem jak tam "mapka Sląska" ale ja tam sie wybieram z racji pokazów ekstremalnej jazdyna Sherco :) zobaczyć, czy się to na Śląsku podoba :) ! http://moto.pl/Motoc...wa_stolica.html___________________________________________www.sumomoto.pl Edytowane 29 Marca 2012 przez Sumomoto Cytuj _______________________________________ www.sumomoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssass Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Temat wygasł ;D..jak zaczynać bedzie sie ten sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 SIEMA SIEMA !! Szukam kolegów lub koleżanek ujeżdżających motocykle enduro/cross z okolic Rybnika do wspólnego śmigania. To mój pierwszy "brudny" sezon i nie poznałem jeszcze w lesie nikogo do wspólnego wojowania. Dajcie znaka !Pozdro ! :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssass Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 SIEMA SIEMA !! Szukam kolegów lub koleżanek ujeżdżających motocykle enduro/cross z okolic Rybnika do wspólnego śmigania. To mój pierwszy "brudny" sezon i nie poznałem jeszcze w lesie nikogo do wspólnego wojowania. Dajcie znaka !Pozdro ! :laugh:a gdzie dokładnie po lasach śmigasz ? nie boisz sie leśników!w tych okolicach to wiekszość śmiga po torach lub na chałdach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 a gdzie dokładnie po lasach śmigasz ? nie boisz sie leśników!w tych okolicach to wiekszość śmiga po torach lub na chałdach :) Mam nadzieję, że nie czyta tego żaden leśnik :biggrin: Ja naparzam w lasach od miejscowości Górki Śląskie do Zalew Gzel w Rybniku Ps.może dlatego jakoś nie mam stracha przed leśnikami bo nie wiem co mi grozi za jazdę w lesie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ...co Ci grozi... leśnik przywiąże Cię za jajca do drzewa i nagoni stado wiewiórek, które dobiorą się do twoich orzechów,..., ale leśnik musiałby Cię najpierw dogonić a wiem że masz niebieskie moto a wiadomo...niebieskie najszybsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ej, zróbcie jakiegoś Rybola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 oooo Siema Staszek !!! Ja pierdziu ile to już lat minęło ? ... Przyjechałbyś kiedy na śląsk to specjalnie dla Ciebie się zrobi miniRybola ... tylko weź od razu z 3 dni wolnego bo może być grubo :biggrin: Zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssass Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Browar - nadjedż kiedy na tor do Jejko.. lub Zwono.. tam już coraz wiekszy ruch sie robi a po lasach to mała uciecha z jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Browar - nadjedż kiedy na tor do Jejko.. lub Zwono.. tam już coraz wiekszy ruch sie robi a po lasach to mała uciecha z jazdy :)No byłem właśnie w tą niedzielę w Jejko... tylko wiesz kolego ja jeszcze zupełny świeżak jestem w temacie enduro/cross.. co zresztą potwierdziłem potężnym dzwonem właśnie na torze w Jejko.. (było to jakieś 1,5 miesiąca temu - na tej chopce bez daszka... przednie koło wbiło się w zeskok) Także teraz jak wjechałem w niedzielę to powolutku...a chopkę bez dachu mijałem bokiem :) ... Napisz coś więcej gdzie jest tor w Zwono.??? Ps. czy ty czasem nie byłeś w niedzielę na czerwonej CRFie w czerwonych ciuchach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssass Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 :) nie nie byłem - ja swoją CRF sprzedałem przed miesiącem i zamierzam kupić dopiero pod koniec sezonu .A tor w Zwo.. jest znacznie łatwiejszy - jak wiesz gdzie jest boisko to stojąc tyłem do lasu tor jest 150 metrów w prawo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssass Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) WRM MC Poland chapter Wodzisław Śląski oraz Gosław Sport Center (http://www.goslawsportcenter.pl/) zapraszają na I Motoparty w Wodzisławiu Śląskim,Imprezę kręcimy 4-5 maj 2013r. do waszej dyspozycji bezpłatne pole namiotowe wraz z zapleczem sanitarnym, dla zainteresowanych możliwość noclegu w pobliskim hotelu (szczegóły wkrótce)Dla wszystkich przybyłych pełno atrakcji, koncerty dobrych i uznanych kapel, możliwość bezpłatnego sprawdzenia mocy na hamowni podwoziowej - GorillaMotors (http://www.gorillamotors.pl/),..............Wie ktoś coś o tej imprezie ?Skopiowałem to z innego forum :) sorki dla autora 4 MAJA 2013 r. Sobota, 4.05.2013 r. godz. 12.00 START IMPREZY Godz. 12.00 – 13.30 Muzyka, pierwsze powitanie . Czynny grill i stoiska z napitkami. Godz. 13.30 – Oficjalne powitanie , zapowiedź atrakcji i informacja o paradzie. Godz. 13.40 – Występ zespołu Nostalgic. Godz. 15.00 – Zbiórka do parady . Godz. 15.20 - wyjazd parady. Około godz. 16.30 - powrót z parady, powitanie “spóźnialskich” info o dalszych atrakcjach i zaproszenie do konkursów z nagrodami ( wręczenie nagród o godz. 19.30 – tylko dla obecnych na imprezie) Godz.18.00 – Występ zespołu BUTEL. Godz. 19.30 - Rozdanie nagród z konkursów. Godz. 20.00 – Występ zespółu SIEGFRIED Godz. 21.30 – GWIAZDA WIECZORU: SIÓDMA W NOCY ( pierwszy set) Godz. 22.00 – Pierwsza niespodzianka dla dorosłych. Godz. 22. 10 - SIÓDMA W NOCY – drugi set. Godz. 22.40 – Druga niespodzianka dla dorosłych. Godz. 22.50 - SIÓDMA W NOCY – trzeci set Godz. 23.30 - małe podsumowanie i zaproszenie do nocnej zabawy. Od godz. 23.40 – muzyczna noc dla wytrwałych… 5 MAJA 2013 r. Od godz. 8.00 – bufet: zimne i ciepłe napoje, jajecznica, kiełbaski z wody, chleb ze smalcem. Godz. 9.30 – pobudka z muzyką … (bufet z napojami dla ambitnych) Godz. 12:00 – oficjalne zakończenie imprezy Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez ssass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 4 maja urodziny u rodziny 5 maja chrzciny mojej córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magia Rocka Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 W ostatni piątek sierpnia .30,08,2013 zapraszamy serdecznie do Lysek koło Rybnika na 11 edycję festiwalu Magia Rocka W tym roku gwiazdami Magii Rocka są; Kontrust / Austria / Vader Riverside Budka Suflera /koncert "Cień wielkiej góry " obejmujący początki twórczości zespołu / Jak co roku zlot motocyklistów Bilet normalny25 zł – przedsprzedaż40 zł – w dniu koncertu w kasie przed wejściem na teren imprezyBilet dla motocyklistów:15 zł – przedsprzedaż,40 zł – w dniu koncertu w kasie przed wejściem na teren imprezy Zapraszamy serdecznieW ostatni piątek sierpnia .30,08,2013 zapraszamy serdecznie do Lysek koło Rybnika na 11 edycję festiwalu Magia RockaW tym roku gwiazdami Magii Rocka są;Kontrust / Austria /VaderRiversideBudka Suflera /koncert "Cień wielkiej góry " obejmujący początki twórczości zespołu /Jak co roku zlot motocyklistówBilet normalny25 zł – przedsprzedaż40 zł – w dniu koncertu w kasie przed wejściem na teren imprezyBilet dla motocyklistów:15 zł – przedsprzedaż,40 zł – w dniu koncertu w kasie przed wejściem na teren imprezyZapraszamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi