Draco Fisher Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 WESOŁYCH ŚWIĄT ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 A więc z okazji tego, że już po świętach i po nowym roku chciałem wszystkim życzyć by Wasze motury zawsze zawiozły was tam gdzie sobie tego życzycie... aby sezon 2009 był słonecznym sezonem z mnóstwem winkli :buttrock: :crossy: ... a waha kosztowała 1,53 zł .... ...życzę również Wam moi drodzy ...podróży małych i dużych ... nie ważne ... byle sprawiały wam przyjemność... Trzymajcie sie ciepło!! ... i oby do wiosny :) BROWAR :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 przyjemność... Trzymajcie sie ciepło!! ... i oby do wiosny :) BROWAR :flesje: Bez przesady az tyle czekac do wiosny ! Za tydzien mamy Zimowy Zlot Pingwina calkiem nie daleko bo wBytomiu ;) Pozdrawiam wszystkich w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Bez przesady az tyle czekac do wiosny ! Za tydzien mamy Zimowy Zlot Pingwina calkiem nie daleko bo wBytomiu ;) Pozdrawiam wszystkich w nowym roku Storm! nie wkurzaj ludzi którzy nie mają kosza bocznego :buttrock: :buttrock: :buttrock: POZDRO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Wstaje patrze piekna pogoda jak w maju, smigam do garażu zrzucam luisowy pokrowiec wyprowadzam "rudą" na świerze powietrze, wszystko przygotowane aku w motongu, amor cieknie jak ciekł, przednie lagi mokre jak były na jesień :P (Zbyhu, Browar licze na Was), wskakuje w ciuchy. Wsiadam na moto odpalam, pali za dotknięciem...miodzio...ruszam powoli jeszcze troche w łapki zimno ale śmigam wyjeżdżam spod garażu i czuje podniete. Mijam mój blok wyjeżdżam na głowna nei mogę się doczekać aż silniczek się podgrzeje, stoje na światłach...patrzę pod moto olej kapie :O hmm przypomniało mi się o wymianie oleju. Zielone..śmigam dalej jade powoli ale wszystkie autka zostaja daleko za mną. Kombinuje po kogo by wskoczyć i wyciągnąć na przejażdżkę, dojeżdżam do świateł których nigdy nie było zatrzymuje się............. i się budze do cholery. ZIma, cima środek nocy...grrrrrrr. Przez momencik byo fajnie:P Żyje tu kto. Zbyhu raz się karnął na sprzęcie i zapomniał jak się autem jeździ hehe Pzdr Zjeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Yo! Nie prawda! Po prostu naped na przod jest do dupy :P. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dobry kierowca potrafi śmigać na przednie koła na tylnie koła na 4 koła na dwa koła :P Ale to Ci się wybacza bo Browar nie odśnieżył ani nie posypał drogi więc to jego wina :P walcz o odszkodowanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Poprawnie to sie nazywa: "niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze" :banghead: :banghead: :banghead: hehhehehehhehe .... ...było blisko... ale to jest szport-wagen ... więc na niskim podwoziu się powiesił :) a tak btw. przyznać się kto zaj**ał wiosne .. ?? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Yo! Mam troche naklejek "Patrz w lusterka". Jakby ktos reflektowal, to krzyczec :). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (krzycze) Poka poka :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Yo! To cho na piwo, to bedzie poka poka ;). Abo na moto ;). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 wole na moto, bo na piwo nie chodze bo nie lubie i mnie nie stac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaky Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Siema pytałem już w innych tematach, ale może tutaj też ktoś doradzi :) Znalazłem w sieci taką mapkę zlotów/spotkań i chciałem się dowiedzieć czy Waszym zdaniem można na niej bazować? ;> http://www.polskimec...k.pl/pl/imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 popraw link. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avantd Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 wybiera sie ktos na charytatywna impreze 25.09.2011 do rybnika? odbedzie sie w golejowskiej OSP, a goscie na motongach zbieraja sie pod carrefourem Cytuj byla CBE F4 WESTSZUKAM R1, R6 LUB 1000rr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi