Ynciol Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 a ja sie w srode bede bronic :biggrin: Środa to już dziś więc powodzenia i daj znać czy 5 na dyplomie czy tylko 5 :clap: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 noi sie obroniłam :D:) na 5 hihi.. było bardzo "cięzko" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 noi sie obroniłam :):) na 5 hihi.. było bardzo "cięzko" :) Noo to GRATULACJE!!! To teraz pozostaje tylko pytanie, które muszę zadać choć jest wiadome - KIEDY PIJEMY !!! :icon_rolleyes: ;) :biggrin: :biggrin: :bigrazz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 noi sie obroniłam :icon_razz::) na 5 hihi.. było bardzo "cięzko" :flesje: No tak już raz pisałem, ale wcięło moją wypowiedź... ale GRATULUJĘ wiedziałem że będzie 5, i wiedziałem że będzie "ciężko" hehe Teraz musisz trzymać kciukasy za resztę zjebów co mają obrony przed sobą :) do zobaczenia przy piwie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 No tak już raz pisałem, ale wcięło moją wypowiedź... ale GRATULUJĘ wiedziałem że będzie 5, i wiedziałem że będzie "ciężko" hehe Teraz musisz trzymać kciukasy za resztę zjebów co mają obrony przed sobą :biggrin: do zobaczenia przy piwie :P no w sumie .. ja juz od 7 miesięcy obronę mam tuż tuż przed sobą ... ale czekam na Ynciola :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Czolem! To co Paly, trzeba zaczac kombinowac nad kolejnym Rybolem :buttrock:.Pytanie tylko - Lesna, czy Kotwica ;)? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Manka - moje gratulacje :clap: :biggrin: Zbyhu - jestem za Polaną. Dasz radę załatwić noclegi? Nazwisko moje i Browara (chyba) są już tam spalone :banghead: Jak co, to mogę zbierać kasę. No i trza pomyślec nad jakimiś konkursami :banghead: Pozdroo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Co do Leśnej Polany to tam już spaleni są wszyscy motórzyści ..... ewentualnie motocykle na parkingu ... a jak zacznie się coś dziać to Policja wjeżdża .... Gościu tylko pod takim warunkiem jest w stanie sie zgodzić na jakąkolwiek imprezę motocyklową ... :biggrin: Jak widać wszędzie się już boją Polskiej młodzieży. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Co do Leśnej Polany to tam już spaleni są wszyscy motórzyści ..... ewentualnie motocykle na parkingu ... a jak zacznie się coś dziać to Policja wjeżdża .... Gościu tylko pod takim warunkiem jest w stanie sie zgodzić na jakąkolwiek imprezę motocyklową ... :) Jak widać wszędzie się już boją Polskiej młodzieży. :) Browar dziwisz się?? :) Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Browar dziwisz się?? ;) Pozdr Jak się postawie po stronie właściciela ośrodka to się nie dziwie :lalag: a jak się postawie po stronie hardkorowej młodzieży .... to hmm też się nie dziwie :) Szczerze to nie wiem gdzie by ta impreza miała się odbyć w tym roku .... bo na kotwicy też się sporo pozmieniało ... i albo Rybol przekształci się w mniej hardkorową imprezę ... albo poprostu zniknie z kalendarza bo strzeli sobie samobója ..... i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Amen, i basta! :icon_mrgreen: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Co do Leśnej Polany to tam już spaleni są wszyscy motórzyści ..... ewentualnie motocykle na parkingu ... a jak zacznie się coś dziać to Policja wjeżdża .... Gościu tylko pod takim warunkiem jest w stanie sie zgodzić na jakąkolwiek imprezę motocyklową ... ;) Jak widać wszędzie się już boją Polskiej młodzieży. ;) Heh to juz wiem przez kogo Lazar nie chce sie zgodzic aby zrobic tam rozpoczecie sezonu tak jak co rok robilismy... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Heh to juz wiem przez kogo Lazar nie chce sie zgodzic aby zrobic tam rozpoczecie sezonu tak jak co rok robilismy... ;p Jeżeli wywnioskowałeś to z powyższego to gratuluję inteligencji :clap: PS>Ekipa dzięki za fajny wczorajszy wieczorek :flesje: :flesje: :flesje: :D Zbyhu --> dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Yo! Huu, ale sie dzialo :D.Ta Pala Ynciol podpuscil mnie i wracalem do domu w koszulce, a pod domusem przez chwile bylem i bez niej :flesje:. Nad fotami zaraz bede kombinowal :]. Rybol bedzie pewno na Kotwicy, bo tam ludzie sa wyluzowani :flesje:. Tam wiedza, ze jak jest impreza, to sa straty :flesje:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 witam,zaczynajcie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi