zbyhu Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Czolem! Draco stawia!!!I Violet tez nam wisi :icon_twisted:.Qrde, przedswiateczne darmowe piwooo :biggrin:. Ja sie pisze, ale troche pozniej niz zwykle.... 19 lub 19:30, jeszcze nie wiem o ktorej mnie z doma wypuszcza z przedswiatecznego kieratu ;). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 I'm home :buttrock:Dzięki za miły wieczór. Wiem, wiem, nadal wam wisze kolejkę, ale sami widzieliście, jak się rozwinięła sytuacja. Solennie obiecuję sie poprawić w nowym roku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Czolem! E tam, my tylko zartowalismy sobie :smile:.Ale skoro nalegasz, to trzymam za slowo :D :P ;) Pozdro Edytowane 22 Grudnia 2007 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Sie ma! Dzięki za spotkanie :) Fajnie było podjejść sobie świątecznego "karpia" :D Dżola, Basia, Ynciol, macie przechalapane ;) :P Za to że Was nie było, następnym razem stawiacie darmową kolejkę :smile: Pozdroo i byle do wiosny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Wiem należy mi się nagana :icon_mrgreen: Do końca nie wiedziałem czy będę , dlaetego nic nie pisałem, w końcu okazało sie że nie byłem i należy mi się za absencję karę do końca roku nie będę jeździł motongiem :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Siemano! Browar wrócił od Szwabów ... było mega cieżko ale dało się rade ... hardkorowy wyjazd którego tutaj nie bede opisywał bo mi sie nie chce ... trzeba sie spotkać po nowym roku na piwo ... bo widze ze sie sporo darmowego znowu zbiera :crossy: :crossy: :eek: POZDRO !! i WESOŁYCH ŚWIĄT ZJEBY !! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Żeby nie było że nei lubię świąt...bo raczej lubię... to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i życzę dłuuuuugich sezonów. Do zobaczenia na nowo rocznym Piwku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Czolem! No, wesolych, wesolych brzydale :icon_exclaim:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Czolem! No, wesolych, wesolych brzydale ;). Pozdro Wlaśnie !! Wesołych Świąt !! choć juz po ... no to w takim razie szczęśliwego nowego roku !! i od stycznia 20 stopni na plusie conajmiej !! :) ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Szcęśliwego nowego roku. Co by się wam wiodło dobrze i kilometrów sporo nabiło na liczniku. Bzwypadkowości i szerokości życze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Sie ma :rolleyes: Wszystkiego najlepszego w tym nowym 2008 roq :flesje: Wszyscy już doszli do siebie po sylwestrze? :icon_mrgreen: ... trzeba sie spotkać po nowym roku na piwo ... To może w piątek na Larmo a potem na Murphysa :biggrin: :flesje: Pozdroo :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Wkońcu Ynciol loguje się na forum!!! Zapierdziel z końcem tego roku, z początkiem właściwie też, oby się to na wypłate przełożyło :icon_biggrin: wtedy będę mógł Wam postawić po tej kolejce co Wam zalegam :biggrin:. Co porabiacie w te zimowe bez śniegowe wieczorki?U mnie sesja się zaczyna :bigrazz: pozdrawiam P.S. Nikodem sprzedał DL-a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Czolem! Ja tam nieustannie wyciagam Browara na driftowanie po sniegu, a on cierpi na chroniczny brak czasu :P. Wiec od czasu do czasu driftuje sobie na parkingu Rudy sam, celem wyladowania energii spowodowanej brakiem doznan jazdy na moto :biggrin:.A teraz zaczyna mi sie sesja, wiec nauka... :icon_biggrin:Choc w piatek wieczor czas na darmowe piwo sie znajdzie :bigrazz:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 P.S. Nikodem sprzedał DL-a?? Jak stał tak stoi. Sezon zimowy objawia się brakiem zainteresowania ze strony kupujących. :) Widzę że nie tylko mi się sesja zaczyna, będzie ciężko :clap: POzdro zjeby ;) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Kujcie, kujcie :icon_mrgreen: Wypiję Wasze zdrowie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi