Violet Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Cześć.Ja jestem wolna dziś od 20:00 (może nieco wcześniej). Na jutro planów póki co brak. Gdzie pijemy browca za Browara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Ok Włąśnie wróciłem z uczelni a tu nic nie ustalone... ciężko się do Was dodzwonić! Wieć JUTRO - SOBOTA GODZ 18:30gdzie ... osobiście mam ochotę na Murphysa więc ŻELAZNA PZDR Edytowane 23 Listopada 2007 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Czolem! No do mnie miales pH, bo akurat 20 minut wczesniej podlaczylem telefon do ladowania i zostal samotny w moim pokoju, a ja ogladalem jak Hamerykanskie grubasy skladaja z klockow motocykle w OCC ;]. Ja sie pisze, choc zostane przy studenckim sikaczu. Starczy mi wtedy kasy na dwa :D. Pozdro PSA ja dzisiaj jezdzilem! :banghead: 85km CBFka :banghead:. 200km/h na autorstradce osiagniete :banghead:. Tylko moto sie z leksza upier..brudzilo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 No dobra........postawię Wam kolejkę, albo i dwie :buttrock: :biggrin: Do jutra :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Czolem! Dzieki Paly i Basiu za dzisiaj :icon_eek:. Bylo zupelnie wporzo :eek:.Ynciol, dawaj znac, jak tam na froncie ;) :eek:.Browar, szkoda, ze Cie nie bylo...Violet! A Ty gdzie bylas? Nastepnym razem stawiasz kolejke :bigrazz:.Do nastepnego! :banghead: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Dzień dooobry :wink: Fajnie było znów sie spotkac i powspominać ;)Mam nadzieję, że następny raz uda sie spotkać we większym gronie :wink: Pozdrooo i do zaś :smile: peeees. Tym razem dotarłem do domu o własnych siłach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witojcie!! No to widze, że ekipa się bawiła :wink: ... Ja niestety nie mogłem się zjawić, bo siedziałem na tą durnowatą pracą mgr.... dziś mam powtórke z rozrywki :smile: ... ale za to w przyszły weekend spotkanie klasowe :wink: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: Trzymcie się ciepło!! Ps.Zbyhu jak znów spadnie śnieg to jedziemy kręcić bączki ;) POZDRO FUR ALL :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 No widać, że się młodzi integrują- ale co was tak mało? Wychodzi na to że jak Browara nie ma to Draco o własych siłach przychodzi do domu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Hello Ja też już w domu...tzn dotułałem się do domku w nocy ale już dziś!Dzięki fąfle kameralnie ale z piweczkiem było przyjemnie...ino zaś Zbyhu se u mnie nazbierał !PZDR do zaś! P.S. Borwar pisz tą prace pisz bo jeszcze moją musisz napisać do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Violet! A Ty gdzie bylas? Nastepnym razem stawiasz kolejke :lalag:. Pozdro Duchem z wami byłam. Poszukiwania kozaków zupełnie mnie wykończyły (i nadal żadnych nie kupiłam...). Następnym razem to do spółki z Browarem stawiamy kolejkę :crossy:Trzymta sie ciepło :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Duchem z wami byłam. Poszukiwania kozaków zupełnie mnie wykończyły (i nadal żadnych nie kupiłam...). Następnym razem to do spółki z Browarem stawiamy kolejkę :buttrock:Trzymta sie ciepło :icon_mrgreen:PROTESTUJE :notworthy: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Nie będzie tak łatwo, kazdy postawi po jednej kolejce:P Violet chciałaś się wywinać ...nie ładnie. Myślę, zę wszyscy się ze mna zgodzą :icon_mrgreen: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 PROTESTUJE :icon_mrgreen: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Nie będzie tak łatwo, kazdy postawi po jednej kolejce:P Violet chciałaś się wywinać ...nie ładnie. Myślę, zę wszyscy się ze mna zgodzą No pewnie Ynciol!! Jestem jak najbardziej za, tylko wnoszę o małą zmianę ,,,, ja uprzedzałem, że mnie nie będzie ... więc stawiam jedną kolejke ,,,, a Violet gadała, że będzie i ...jej nie było, więc stawia 3 kolejki :buttrock: :buttrock: :buttrock: ... teraz skoro juz wszystko ustalone, to może by się zgadać na jakie picie :flesje: .. za tydzień są andrzejki :buttrock: mamy z Ynciolem spotkanie klasowe ... ale one zazwyczaj kończąsię tak, że zostaje 5-6 osób ,, i walimy do nocy .. :buttrock: DO ZGADANIA :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 No pewnie Ynciol!! Jestem jak najbardziej za, tylko wnoszę o małą zmianę ,,,, ja uprzedzałem, że mnie nie będzie ... więc stawiam jedną kolejke ,,,, a Violet gadała, że będzie i ...jej nie było, więc stawia 3 kolejki :( :banghead: :) ... teraz skoro juz wszystko ustalone, to może by się zgadać na jakie picie :flesje: .. za tydzień są andrzejki :buttrock: mamy z Ynciolem spotkanie klasowe ... ale one zazwyczaj kończąsię tak, że zostaje 5-6 osób ,, i walimy do nocy .. :buttrock: DO ZGADANIA :) Teraz to ja protestuję!!!! Dlaczego mam postawić aż 3 kolejki?!?!? To nie fair... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Czolem! 3 kolejki to wersja ulgowa od stawiania przez caly wieczor! :( Docen wiec wielkodusznosc Browara :banghead: :) Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 3 kolejki to wersja ulgowa od stawiania przez caly wieczor! ;) Docen wiec wielkodusznosc Browara :P :bigrazz: Właśnie !! A co jak będe na przykład miał forme i wypije 8 piw :icon_mrgreen: :bigrazz: ;) wtedy stracisz na mnie juz 5 piwek :icon_mrgreen: ... więc się zastanów :icon_mrgreen: w sumie co ja sie przejmuje :flesje: stawiasz i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi