Violet Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 No i zostałam wyrugowana z ekipy.... :)Piątek może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Czolem! O kurde, Violet, samobiczuje sie po popelnionej gafie!Wylecial mi Twoj nick z pamieci... Pokornie blagam o przebaczenie! ;):)Fajno, ze wpadniesz! :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Hell...o :) !!! Kilka dni człowiek nie ma netu a tu się tyle dzieje! Draco chyba Cię rozszyfrowałem te 250m2 z ogrodem - kupiłeś kulalu?? Browar wiem, że w te klika godzin to ty możesz i ze 20 browarów wypierdzielić hehe a co do CBF-owego piwa to PIĄTEK jest great Basia i Ja będziemy! Trzeba zapić to moto!!! PZDR P.S. Zbyhu weź mi zdjęcia z Rybola bo kurde w domu nie mam neta i nie moge ich ściągnąć! PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Rozmawiałem dziś z Dżolą, obiecała, że się zjawi :icon_eek: Draco chyba Cię rozszyfrowałem te 250m2 z ogrodem - kupiłeś kulalu??He, he...nie do końca...ale drugie Kulalu mogę tam zrobić :icon_eek: Warunki ku temu sprzyjają: cicha i spokojna okolica, blisko las, 10km do nowobudowanej A1 :icon_eek: P.S. Zbyhu weź mi zdjęcia z Rybola bo kurde w domu nie mam neta i nie moge ich ściągnąć! PZDRZbyhu, ja też proszę o CD :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Czolem! To jako ze idzie nas pare osob, to moze ktos majacy numer do zelaznej zabunkruje nam jakis box? Na ktora idziemy? 18? 19? 20? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 0-32 4230340 to telefon do żelaznej zadzwoń, zapytaj, zarezerwuj! I zapytaj czy mają już murphysa hehe smaki mam na niego straszne :icon_mrgreen: fajnie będzie wasze mordy zaś zobaczyć! PZDR (Zbyhu za płyte ci oddam ale przynieś fotki :banghead:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Zbyhu - jeśli o mnie chodzi, to może być od godz. 18 w zwyż :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Czolem! Dzis gadalem z Browarem i on optuje na 18:00.Wiec jest nas juz przynajmniej trzech. Wiec startujemy o 18:00 :icon_twisted:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 To nie fair!!! Będę mieć tyły.... :icon_twisted: Jestem wolna dopiero od 20... Żelazna? Czy gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Jak narazie Zelazna :icon_twisted:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Chyba cos przegapiłam :icon_twisted: a chciałam wam cos pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Chyba cos przegapiłam :icon_mrgreen: a chciałam wam cos pokazac. Nie możesz nam pokazać tego teraz?? Pozatym co przegapiłaś! PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 No a myslałam ze jekies spotkanko.Wie ctrza sie gdzies spotkac:) bo chce wam cos pokazac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Wie ctrza sie gdzies spotkac:) bo chce wam cos pokazac :banghead:Żelazna, najbliższy piątek (02.11) , godz. 18.oo :( :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Żelazna, najbliższy piątek (02.11) , godz. 18.oo :icon_mrgreen: :icon_razz:czekajcie na mnie :( :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi