zbyhu Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Czolem! Tak, tak... Zakrecony jestem wokol rejestracji motóra i zapomnialem zapodac watek.Moze w piatek Zelazna - opijanie CBFy :P? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 A może sobotni wieczór?W sobotę na 7 do roboty trza wstawać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Czolem! Moze byc i sobota :buttrock:.A najlepiej zaczac w piatek, skoczyc w niedziele :icon_mrgreen::D. Pzdr Edytowane 24 Października 2007 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Cholera, ja w tą sobotę na "abrahama" idę... większych szans na to żeby z imprezy rodzinnej się wyrwać nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Czolem! Noo, to idziemy do knajpy, gdzie panny na rurach sie wyginaja ;) ;) :notworthy: A tak serio... Szkoda, ze Cie nie bedzie. Juz na Rybniku nie bylas... Ale nadgoni sie to - zima dluga :). Mozna sprobowac zreaktywowac piatkowe spotkania ;). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Noo, to idziemy do knajpy, gdzie panny na rurach sie wyginaja :D ;) :bigrazz:KULALU :buttrock: :P :wink: yes, yes yes :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 KULALU :lapad: :buttrock: :notworthy: yes, yes yes :) :icon_razz: Co do piwka to sobota napewno odpada urodzinuję sie u "teściowej" a co do pomysłu Draco, to pomysł egoistyczny, wiem że masz tam kartę stałego klienta i rabaty, ale ja za piwo 20 zł nie dam :( Daj znać Zbyhu kiedy pijemy CBF-owe piwo! PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Czolem! No qrna, to widze, ze cos Was sie nie uda zabrac do qpy. Draco nie moze w piatek, Ynciol w sobote... No to kiedy?Chyba zostaje za tydzien... A za tydzien zasuwamy na cmentarze...Moze przed Wigilia sie uda ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 No jak za tydzień, to ja już też będę miał co oblewać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 No za tydzień to nasze spotkanie może być bardziej możliwe.zbyhu - na Rybolu mnie nie było, ja słusznie zauważyłeś, i na następnych najprawdopodobniej też mnie już nie zobaczycie... Ani na żadnym innym zlocie...Draco - co będziemy opijać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Draco - co będziemy opijać?Własne 250m2 z ogródkiem :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 no to może na owych 250 m2 z ogródkiem imprezę zrobimy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 NOOO !! Simano Szmaty !! Co do imprezki to jak najbardziej za ... tylko kuwa jego mać :flesje: czas czas czas .... tez teraz jeszcze w sobote do roboty latam .... :flesje: FUKIN SIET !! Ale nie odpuszcze CBFowego piwka :crossy: :crossy: .... tyle ze u mnie sobota przyszła odpada ... ja juz to 2-go w piątek szybkie piwko ... i o 23 do domu ... lepsze to niż nic ... No chyba że olejecie Browara ... i sami w bardziej wygodny dla was termin poimprezujecie :icon_mrgreen: POZDRO !!!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Czolem! Nie ma batmana!Draco, Ynciol, Basia, Gosia, Browar - ta ekipa musi byc obowiazkowo i nie ma ze boli! :icon_biggrin:A co z Manonem? Zyje? A Dzola? Mnie przyszly piatek pasuje. Jak inni?Piatek o 20 w Zelaznej? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Hey!Mi pasi i przyszły piątek i przyszła sobota. Z tym że, prawdopodobnie sobota będzie u mnie pracująca (na szczeście nie musze się zrywać na 7-dmą :icon_biggrin: ), więc w piątek grzecznie 2 piwka i o godz. 23 do domu :clap: A jutro zadzwonię do Dżoli i dowiem się co u niej słychać :buttrock:Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi