robak Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) witamchyba zatarł mi sie tylny amortyzator :icon_mrgreen: stało się to nawet nie wiem kiedy ale na ostatnich kilometrach wyprawy, po powrocie do domu stwierdziłem że mam low ridera :buttrock: jest ugiety w połowie i do góry ani rusz, w dół troche sie ugina amortyzator jest gazowo- olejowy, ale nie było w nim praktycznie gazu (co to za gaz bo chyba nie sprężone powietrze?) natomiast nie ma wycieków co mi proponujecie? kupic uzywke czy oddać do regeneracji? korci mnie żeby rozebrac go samemu bo to chyba nie jest skomplikowane poczytałem troche na forum o tym i zdania są podzielone co do regeneracji ... wiele osób skarży sie, że zregenerowane szybko szlag trafia może macie namiary na dobre zagłady które sie tym specjalizują? jak narazie biore pod uwage jedynie zakład w poznaniu który polecał Dominik Szymański pozdro Edytowane 28 Listopada 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Listopada 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Sugeruję, abyś zaprzestał jazdy na takim zblokowanym amorku, bo zatrzesz tłoczysko do końca i nawet chromowanie nie da rady, zostanie zakup nowego.A olej mógł wyciekać w taki sposób, że nawet tego nie zauważyłeś, tym bardziej, że to enduro. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Sugeruję, abyś zaprzestał jazdy na takim zblokowanym amorku, bo zatrzesz tłoczysko do końca i nawet chromowanie nie da rady, zostanie zakup nowego.wiem wiem, poza tym na pewno zawieszenie dużo gorzej pracuje amorek już wymontowany Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi