Skocz do zawartości

Kirgizja i Tadzykistan

sambor1965
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sambor, na forum Afryki to sie wstydze :icon_razz: ale tu mogę chylicz czoła do bólu :notworthy: :notworthy: :notworthy: wypad super, foty i relacja tyż !

PS: sorry za ten wylany bro na na zlocie w Białej. może keidyś gdzieś razem pojadziem :crossy: :flesje: :flesje: :flesje:

Ha widzisz marcin vel Rambo i tak wszyscy sie dowiedzą na forum africy jak chylisz czoła ........... Bambusie

p.s.

Sambor ..no no gratulacje :flesje:

sambor1965 :D GRATULUJE!

szacun jak byk ;)

pozdr,

w

No widzisz Wojatsik...... jedna ta AT ...to wszedzie dojedzie.... :bigrazz:

i już może nie bedziesz krytykował w porównaniach z Suziiii V-sromkiem

:icon_razz: :crossy:

Sambor, z tym piwem to olejmy temat :flesje: :)

co do kosztów mojego wyjazdu to raczej wiecej niz 5000zł ale wiadomo że można go zrobić o wiele taniej

Przy dzisiejszym kursie dolara na nordcapp można sie bryknąć w jeden moto solo w dwie strony za 2000zł. kiedys to bylo nie do wykonania.

Zajebiste jest w tym wszystkim to, że każdy ma swoją ulubioną przystań :smile: jeden Kirgizje, drugi Czarnogóre, trzeci Szkocje.

jak sie tam przesiedle dam 50% zniżki dla afrykańców na kwatiti u mnie :notworthy:

A ja mam pytanie, bo w koncu w tamtych okolicach byliscie. Jakie sa ceny mniej wiecej paliwa na Ukrainie, Rosji i w Kazachstanie? A moze ktos ma strone gdzie to wszystko sprawdzic?

Ja znam, jest to http://www.google.pl/ ale też może być http://podroznik.net/podroze/autopodroznic...cy_2004_04.html

witam

zjabiste fotki..kiedyś miałem plan aby taką trasę zrobić z kumplami 2 kaszlakami, ale ekipa sie wykruszyła... w tym roku tylko syberia zaliczona,ale i tak nie żaluję :clap: niedługo będzie coś w ŚM do poczytania i na mojej stronce

pozdrawiam

Redu

ex- Tenere'owiec