nowy011 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Sambor, na forum Afryki to sie wstydze :icon_razz: ale tu mogę chylicz czoła do bólu :notworthy: :notworthy: :notworthy: wypad super, foty i relacja tyż !PS: sorry za ten wylany bro na na zlocie w Białej. może keidyś gdzieś razem pojadziem :crossy: :flesje: :flesje: :flesje:Ha widzisz marcin vel Rambo i tak wszyscy sie dowiedzą na forum africy jak chylisz czoła ........... Bambusie p.s.Sambor ..no no gratulacje :flesje: sambor1965 :D GRATULUJE! szacun jak byk ;) pozdr, wNo widzisz Wojatsik...... jedna ta AT ...to wszedzie dojedzie.... :bigrazz: i już może nie bedziesz krytykował w porównaniach z Suziiii V-sromkiem :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Sambor, z tym piwem to olejmy temat :flesje: :) co do kosztów mojego wyjazdu to raczej wiecej niz 5000zł ale wiadomo że można go zrobić o wiele taniejPrzy dzisiejszym kursie dolara na nordcapp można sie bryknąć w jeden moto solo w dwie strony za 2000zł. kiedys to bylo nie do wykonania. Zajebiste jest w tym wszystkim to, że każdy ma swoją ulubioną przystań :smile: jeden Kirgizje, drugi Czarnogóre, trzeci Szkocje.jak sie tam przesiedle dam 50% zniżki dla afrykańców na kwatiti u mnie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 A ja mam pytanie, bo w koncu w tamtych okolicach byliscie. Jakie sa ceny mniej wiecej paliwa na Ukrainie, Rosji i w Kazachstanie? A moze ktos ma strone gdzie to wszystko sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 respekt, respekt!tylko kiedy kolejna czesc sprawozdania na motostradzie???pozdrodub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 A ja mam pytanie, bo w koncu w tamtych okolicach byliscie. Jakie sa ceny mniej wiecej paliwa na Ukrainie, Rosji i w Kazachstanie? A moze ktos ma strone gdzie to wszystko sprawdzic?Ja znam, jest to http://www.google.pl/ ale też może być http://podroznik.net/podroze/autopodroznic...cy_2004_04.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Dzieki Skubi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 witamzjabiste fotki..kiedyś miałem plan aby taką trasę zrobić z kumplami 2 kaszlakami, ale ekipa sie wykruszyła... w tym roku tylko syberia zaliczona,ale i tak nie żaluję :clap: niedługo będzie coś w ŚM do poczytania i na mojej stroncepozdrawiamReduex- Tenere'owiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 E no, widze ze chcesz czytac, a nie ogladac ;)Relacje znajdziesz tutaj: http://motostrada.net/ W deche relacja :) W dehce zdjęcia :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 WITAM wszystko super fotki szok. kupuję tłuczka i tam jade ..za dwa lata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembik Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 wielki podziw.wielki szacunek jak dla mnie to REWELACJA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi