Musti_RS Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 No calkiem, calkiem filmik, fakt troche idioci :biggrin: Ale z fotoradarem dali rade :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=431...25139052&q=moto a propo filmikow wlacznie sobie do 2:45 i obejrzyjcie ze 2 razy....stare, ale robi wrażenie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Daje do myślenia :biggrin: Daje do myślenia :biggrin:a później te wszystkie statki jadą do Polski na lawetach jako lekko uszkodzone :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 w googlach masz po prawej stronie przycisk "pobierz" :] Tak :| Pobierz, ale oprogramowanie do oglądania tych filmików na stronie a nie filmik...To można pobrać we w miare prosty sposób mój kumpel tak robi ale ja nie umiem :icon_evil: Szuka źródła filmu i ściąga jakimś programem. Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 moje życie nie ma wartości. pzodr. To obejżyj sobie "Piłe" :flesje: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mur.doc Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Lukasz89 -> ściągasz firefoxa a potem tą wtyczkę:https://addons.mozilla.org/firefox/2390/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 O, dzięki, nie wiedziałem że tak można :icon_mrgreen: Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi