El Mariachi Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 to nie jest kx tylko kdx 250 widocznie bez papierow dlatego jako cross wystawiony... Dokumenty są dzwoniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Co nie zmienia faktu , że wygląda jak KDX , ale wygląd to nie wszystko , może ma jedynie plastiki od KDX ?? A silnik od KX ?? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Nie no to przeciez jest poprostu KDXtylko koles przywozi te motory jak samochody z zagranicy i sie na tym jeszcze pewnie nie zna i moze uzywa tylko pojecia "crossy" na tego typu motocykle i zapytał sie gdzies jaki to model taki zielone kawasaki cross a ktos mu powiedział KX :icon_eek: załoze soie ze to jedyna przyczyna tej niscislosci. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 moj wojek ogaldal to moto bo tez nim bylem zainteresowany ale nie ma co sie napalac faktycznie wyglada jak kdx a poza tym jak widac na zdjeciu jest w niezbyt dobrym stanie ma ponoc cos jeszcze z amorem przodnim (wojek mowil ze strasznie telepie przodem podczas jazdy i sciaga na bok). A jezeli chodzi o kolesia ktory te motory sprowadza zajmuje sie tym na co dzien ma ich tam duzo wiec juz trzeba uwarzac. Ma tez ktma ktory jest niby z 96 rok (tak koles mowi ze jest w papierach) a moto to model z 91. tem koles to straszny kretacz wiec trzeba uwarzac (to nie tylko moja opinia ale jeszcze kilku osob) nie polecam tego typa ale zobaczyc nic nie szkodzi twoja decyzja :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 ma ponoc cos jeszcze z amorem przodnim (wojek mowil ze strasznie telepie przodem podczas jazdy i sciaga na bok). Dzięki za informacje :D A co może być przyczyna tego telepania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 A co może być przyczyna tego telepania? zła pozycja na moto, jazda na siedząco, sztywne trzymanie kiery, niewłaściwa regulacja zawiechy do masy kierowcy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 sluchaj ztym moto to jest tak ze przyczyna moga byc jakies luzy na laczeniu amora z rama ale nie widzialem tego osobiscie wiec nie moge ci powiedziec dokladnie w sumie to chcialem osobiscie pojechac i to moto oblukac co z nim dokladnie jest ale opinia o tym typie mnie zniechecila nie bede sie pchal w jakies g***o zwlaszcza ze to moto wyglada jak kdx z tym gosciem musisz uwarzac po prostu typ jest strasznym kretaczem i powtarzam to nie tylko moja opinia ja sobie to moto odpuscilem mimo ze czegos takiego szukalem jezeli masz nie daleko to mozesz jechac i zobaczyc :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Dzięki za informacje, dzwoniłem wczoraj ale jeszcze nie ma papierow do niego, nie przyszły z zagranicy narzie sobie to moto odpuszcze, poszukam czegos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi