reminator Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 witam, zwracam sie z prośbą kiedys ten watek sie przewijal ale nie moge go odnaleść chodzi mi o namiary na ludzi ktorzy sprowadzaja motory na wiosne musze 2 takie kupic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 takie to znaczy jakie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja moge ci sciągnąć nóweczke na maj bede miał coś swojego tez co cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer5 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja moge ci sciągnąć nóweczke na maj bede miał coś swojego tez co cię interesuje? hej a możesz coś do 5.500 załatwić jakąś 125yz z 99r. albo cr125 tak ok.98r. 97r. 99r. ??? bo znajomi chcą kupić a chyba zima to dobry okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 stary a mi załatw KTM 950 Superenduro tylko tak do 10K To raczej nie jest dział giełda !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Moge załatwić tylko nówki a tobie Koki rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) jak masz jakas fajna zjazdówke to nie ma sprawy PS jak jestes taki mądry to mozemy sie na torze zmierzyc :biggrin: Edytowane 23 Listopada 2006 przez Koki_90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 jak masz jakas fajna zjazdówke to nie ma sprawy PS jak jestes taki mondry to mozemy sie na torze zmierzyc :icon_mrgreen: Nie wiem czy jest "mondry", ale ze słownikiem raczej miał do czynienia ;) w przeciwieństwie do Ciebie :icon_twisted: Bez obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Sorry Panowie do kompa się dorwał brat i to jego działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 426 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam. Jaka jest cena np. wr 450 2007 albo exc 450 2006 juz po całkowitych kosztach i czy spokojnie mozna je zarejestrowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 ja potrzebuje yamahe PW 50 i PW 80ale najlepiej ze stanow bo europa jestmaoplo atrakcyjna cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey_cinnamon Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Witam. Jaka jest cena np. wr 450 2007 albo exc 450 2006 juz po całkowitych kosztach i czy spokojnie mozna je zarejestrowac. Sprawdź strony dealerow amerykańskich, do tej ceny dolicz 500$ za sciągniecie do polski oraz około 30% ceny motocykla podatku. P.S. nie jestem pewny czy na nowy motocykl podatek nie wynosi w sumie około 50% wartości moto. Edytowane 25 Listopada 2006 przez grey_cinnamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi