Krzychu.2000 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 U jak zobaczyłem te fotki to odrazu mnie tyłek rozbolał w naszych warunkach tym by sie niedało po prostu jeździć ale wygląda spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Prawdopodobnie będe kupował razem z Virek -iem w USA wyjdzie mniej za przesyłkę itp, więc gdybyś z nim pogadał tez mógłbyś sobie takie cuś zasponsorować (w kupie siła) :lalag: Bodman nie rób ze mnie hurtownika :clap: Przysługę ziomkowi robię, a On mnie chce sprzedawcą roku zrobić :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Bodman nie rób ze mnie hurtownika :lalag: Przysługę ziomkowi robię, a On mnie chce sprzedawcą roku zrobić :clap:ot sorry - ale wiesz zostałbyś dealer-em na polske - same korzyści i zyski :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Amory oryginalne z tylu w intruzie obnizy kazdy fachowiec od tokarki....wazne aby zrobil to solidnie.. moje byly 3 cm krotsze .zabieg poprawia plywanie w zakretach...mozna wiecej ale te drogi....;(pozdrawiam............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 ot sorry - ale wiesz zostałbyś dealer-em na polske - same korzyści i zyski :bigrazz:Dokladnie.Poza amorami za jakis czas bede sie przymierzal do Garmin Zumo 550 - w USA jest tanszy prawie o polowe :crossy: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Amory oryginalne z tylu w intruzie obnizy kazdy fachowiec od tokarki....wazne aby zrobil to solidnie.. moje byly 3 cm krotsze .zabieg poprawia plywanie w zakretach...mozna wiecej ale te drogi....;(pozdrawiam.............możesz napisać o tym coś więcej? Dokladnie.Poza amorami za jakis czas bede sie przymierzal do Garmin Zumo 550 - w USA jest tanszy prawie o polowe :icon_mrgreen:a co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a co to takiego?Taka tam nawigacja :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Taka tam nawigacja :DChcesz to montować w motocyklu? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Chcesz to montować w motocyklu? :DJo. I w aucie, i na rowerze rowniez mam zamiar tego uzywac.. na dzis uzywam nawigacji cywilnej ze tak sie wyraze, a to Zumo to przyklad nawigacji pancernej :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Jo. I w aucie, i na rowerze rowniez mam zamiar tego uzywac.. na dzis uzywam nawigacji cywilnej ze tak sie wyraze, a to Zumo to przyklad nawigacji pancernej :icon_mrgreen:rozumiem, nawet na piechotke idąc można tego używać :D , ale gdy jadę motocyklem to uzywam tylko tradycyjne mapki- sprawia to większą radoche, planowanie trasy itp... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 rozumiem, nawet na piechotke idąc można tego używać :icon_mrgreen: ,Mozna. Ino dla piechurow taka armata moze byc nieco za duza - sa reczne GPSy, np. Garmin Vista Cx ale gdy jadę motocyklem to uzywam tylko tradycyjne mapki- sprawia to większą radoche, planowanie trasy itp... :buttrock:Majac GPS tez mozesz planowac, recznie niejako. Mysle, ze gdybys zaczal uzywac nawigacji, tobys sie szybko do niej przyzwyczail - to jak z automatem w samochodzie.. kiedys mialem manuale, ale jak kupilem pierwszy automat to juz nic innego nie wchodzi w rachube (to jest dla mnie podstawowe kryterium zakupu auta).Mam znajomego, ktory uzywa GPSu do wypraw po grzybki - ma pozapisywane trasy, na ktorych kiedys bylo dobre grzybobranie, a ze grzyby maja swoje trwale ulubione miejsca, to teraz tylko wczytuje trase a GPS sam go prowadzi.. :clap: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Majac GPS tez mozesz planowac, recznie niejako. Mysle, ze gdybys zaczal uzywac nawigacji, tobys sie szybko do niej przyzwyczail - to jak z automatem w samochodzie.. kiedys mialem manuale, ale jak kupilem pierwszy automat to juz nic innego nie wchodzi w rachube (to jest dla mnie podstawowe kryterium zakupu auta).Mam znajomego, ktory uzywa GPSu do wypraw po grzybki - ma pozapisywane trasy, na ktorych kiedys bylo dobre grzybobranie, a ze grzyby maja swoje trwale ulubione miejsca, to teraz tylko wczytuje trase a GPS sam go prowadzi.. :buttrock:Dobra koniec w temacie GPS, bo to temat o zawieszeniu :icon_mrgreen:I tak mnie nie przekonasz, aby na moto jeździć z GPSem (w aucie owszem). A co do samochodu miałem auto z ręczną skrzynią potem z automatem - teraz znów jeźdzę z manualną i nigdy więcej automat. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 możesz napisać o tym coś więcej?a co to takiego?Nie pamietam czy to od Ciebie mialem emaila...jesli nie to napisze i tym zawieszeniu..Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie wiem czy to jeszcze o obnianiu zawieszenia czy o gps :buttrock: ale moze to kogos zainteresuje : http://cgi.ebay.pl/KAWASAKI-VN800-Stossdae...1QQcmdZViewItem nie wiem czy dobrze zrozumialem ale moze kogos zainteresuje Nie wiem czy to jeszcze o obnianiu zawieszenia czy o gps :biggrin: ale moze to kogos zainteresuje : http://cgi.ebay.pl/KAWASAKI-VN800-Stossdae...1QQcmdZViewItem nie wiem czy dobrze zrozumialem ale moze kogos zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi