Skocz do zawartości

Św Mikołaj jeździ motocyklem 16/17 grudnia nasza akcja

marco
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

marco napisał:

termin się zbliża więc zaktualizowałem naszą listę dawców:

marco matti pablo riko luzipower mefisto pina aga domel Fr3di laska tomaj kris02 radek320 neh norberto python madzik mx66 sheriff mattir (będzie okazja poznać) monia:) kre7cik lombardo paluch

25x450ml=1125ml krwi w naszym banku

byś może kogoś pominąłem lub źle wpisałem to sory niech sie zaraz dopisze

plus do tego z ekipy szkieleta zjawi się kilkanaście osób

ale i tak wynik wydaje mi się słaby

jak dlamnie jak nie będzie 50osób to porażka to już jest sprawa honorowa

a więc deklarowac się kto może

...biore antybiotyk, w sobote nie bede mogla oddac... ale przyjade... i w niedziele tez :buttrock:

a oddam jak juz bede mogla....

a mi sie udalo zdobyc troche pluszaków (2 siatki), jakies samochody zdalnie sterowane, tor wyscigowy ....

----------------------

Pozdrawiam Ryszard N. (riko)

poznanskie forum motocyklistow

www.niezniszczalni.com/forum

właśnie przed chwileczką dostałem info od radka który kontaktował się z domem

i tak:

dzieciaki marzą o lunecie do oglądania gwiazd :crossy: heh wypas pomysł :crossy:

i przydał by się im jakiś przenośny magnetofon na CD :clap:

kasa jest tylko teraz kupić ma ktoś jakieś dojścia w tych dziedzinach to niech odrazu domnie wali na gg priv lub kom

sprawa pilna czekam

Edytowane przez marco

marco napisał:

właśnie przed chwileczką dostałem info od radka który kontaktował się z domem

i tak:

dzieciaki marzą o lunecie do oglądania gwiazd :) heh wypas pomysł :D

i przydał by się im jakiś przenośny magnetofon na CD :icon_mrgreen:

kasa jest tylko teraz kupić ma ktoś jakieś dojścia w tych dziedzinach to niech odrazu domnie wali na gg priv lub kom

sprawa pilna czekam

Z tą luneta to super pomysł! Trzeba uważac, aby nie kupic badziewia. Takie lunety jakie można dostac w marketach są raczej kiepskie, wyrzucone pieniądze w błoto.

Może Shrek ma kontakt z Waldkiem, ona zajmuje astrofotografia i zna sie na sprzęcie, może będzie mógł pomóc.

Marco mam pytanko ....

Będzie potrzeba kontaktu z organizatorem tej akcji w celu reportazu badz artykułu w Gazecie Poznańskiej/Głosie Wlkp.

Za jednego z głównych organizatorów można chyba uwazać Ciebie :icon_rolleyes: w zwiazku z tym czy mogłbys mi podac jakies namiary konkretnie najlepiej nr telefonu na siebie w celu udzielenia informacji na temat naszej akcji...

Tak mysle tez o tym zeby umozliwic wizyte pani redaktor w domu dziecka w celu przygotowania reportazu...:icon_mrgreen:

Kuba 89 napisał:

Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że lunety mają w Media Markt....

Na te lunety co są w media nie warto wydawać pieniedzy. Widziałam je i miałam okazje je sprawdzic. Jutro skontaktuje się z Waldkiem i zobaczymy co on powie. Zależy też ile możemy przeznaczyc pieniedzy na tą lunete.