pina Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Pytanie do osób, które mają kontakt z domem dziecka w Szamotułach:może uda nam się załatwić darowizny od dostawców w postaci słodyczy może jeszcze jakiś innych rzeczy, ale musiałbym mieć potwierdzenie otrzymania darowizny w postaci pieczatki. Moglibyście się dowiedzieć czy dom dziecka potwierdziłby otrzymanie takiej darowizny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Pytanie do osób, które mają kontakt z domem dziecka w Szamotułach:może uda nam się załatwić darowizny od dostawców w postaci słodyczy może jeszcze jakiś innych rzeczy, ale musiałbym mieć potwierdzenie otrzymania darowizny w postaci pieczatki. Moglibyście się dowiedzieć czy dom dziecka potwierdziłby otrzymanie takiej darowizny. wietam pieczatka bedzie na bank tylko my jedziemy do nich w niedziele nie wiem czy bedzie dyrektorka na miejscu wiec moze byc tak ze pieczec przystawi w poniedzialek i dalej poczta ale generalnie nie ma problemu juz byl taki temat wiec spoko luz.Pozdrawiam Edytowane 24 Listopada 2006 przez radek320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sIza Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 :clap: i znowu nas zaskakujecie, :) dzieciaki ze świetlicy zapewne się bardzo ucieszą, myslę, że można Was wszystkich uznać za STAŁYCH PRZYJACIÓŁ I BYWALCÓW NASZEJ ŚWIETLICY :buttrock: dzięki za Waszą obecność, mimo, że od kilku miesiecy nie pracuje już w Szamotułach, miło mi, że pamiętacie o " moich " dzieciach:), i że mogłam pozanć tak fantastycznych ludzi :clap: ( i tylko szkoda, że mnie tam nie będzie:( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ważne, że będziesz duchem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Dobra, niech będzie. Mnie tez policzcie przy oddawaniu krwi i przy Sw mikołaju. Będę... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Dobra, niech będzie. Mnie tez policzcie przy oddawaniu krwi i przy Sw mikołaju. Będę... :icon_mrgreen: :buttrock: ha głowny organizator i miałby nie oddawać, to raczej nie podlegało dyskusji że bedziesz i oddasz.Prawdopodobnie aga sie wykruszy, nie bedzie jej w tym terminie w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Ja już pisałem w temacie bank krwi że będe ale tu potwierdze swoją obecność, mam nadzieje ze żadne choróbsko mnie nie rozłoży do tego czasu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 ...tez sie stawie, co prawda mam alergie na igle, ale... raz nie zawsze :icon_eek: czy jakies maskotki tez mile widziane, czy tym juz dzieciaki sa zasypane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 czy jakies maskotki tez mile widziane, czy tym juz dzieciaki sa zasypane? maskotek nigdy za wiele tam sa dzieciaki od najmlodszych lat wiec napewno sie uciesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esophie Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Witam wszystkich, odnośnie akcji 16 grudnia na Marcelińskiej, zapraszamy w godzinach od 7.00 do 11.00, ważne jest, aby przy rejestracji powiedzieć, że oddajecie krew na numer banku 666. pozdrawiam wszystkichEsophie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Tylko do 11?? A ja liczyłem że sobie o 11wstane i podjade :clap:Ale nędza będe musiał o 7wstać, za cholere nie wiem jak ja będe wyglądał w sobote rano, pewnie jak po imprezie :clap: P.S. Żeby nie było 24h przed oddawaniem nie pijemy alkoholu :clap: Edytowane 29 Listopada 2006 przez mattir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kre7cik Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 No wiec 16 dzieki Bogu nie mam egzaminow w szkole wiec melduje sie na oddawaniu krwi plus ze mna jeszcze jedna osoba czyli 2 x 450 ml :buttrock: 17 niestety mam egzaminy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Wpisałem się w poprzednim temacie ale widzę że nie zostałem ujęty to piszę się drugi raz,swoją drogą pomysł z bankiem krwi jest na tyle dobry że można go rozpropagować na cały kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Wpisałem się w poprzednim temacie ale widzę że nie zostałem ujęty to piszę się drugi raz,swoją drogą pomysł z bankiem krwi jest na tyle dobry że można go rozpropagować na cały kraj. I tak się właśnie dzieje. Już w dwóch kolejnych województwach zakładany jest bank :flesje: Mam nadzieje ze pozostałe województwa również do nas dołączą, w końcu motocykliści są wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 NEH odnośnie twojej propozycji z filmami. Od 7 grudnia do 10 w Tesco na Mrągowskiej od godz 23-6 jest promocja na płyty DVD, VHS itp 15% więc będzie to można wykorzystać. Wstępnie przeglądałem. Są tam bajki typu Bolek i Lolek, itd. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi