kris02 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 No siema. Chłopaki o której planujecie wracać tak mniej więcej z SZamotuł bo do pracy na nocusie idę i trza się zorientować. A co do krwi to oddam wczesniej bo sie nie wyrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) z przejazdem nie ma się co martwić miejsce napewno sie znajdzie z tego co naliczyłem 13 miejsc:ja ma jeszcze 3 wolne miejscariko 4 wolne miejscatomaj 6 wolnych miejsc aktualnie naliczyłem 13x450ml=5850ml :icon_razz: i ciągle się pnie w górę :) Edytowane 22 Listopada 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 no ja też będę miał 2-3 wolne miejsca na bank ! chyba, że sprzęta załaduje na busa i zrobimy mały pokaz dzieciakom... :) zależy od pogody ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 wiadomix ja tez oddaje 14x450ml=6300ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Co do oddania krwi w sobotę to nie dam rady, ale zrobię to w piątek, spróbuje jednak czekolady podrzucić do Was w sobotę. Co do płytek DVD to widziałem w jednym z marketów, Tesco na Kopernika, płyty za 9,99 z różnymi bajkami, w ładnych pudelkach. Znalazłem również kilka ciekawych filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 ja tez oddam!!! na bank!!! na bank jestem:))) poza tym mam 4 miejsca wolne chyba ze z riko pojade lub tomajem:) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja krwi nie oddam, niestety :icon_twisted: jedynie ducha całego, będę jechał z żoną, a w "megafuterale" mam 6 miejs, tak że zabieram 4 oczywiście kto będzie nietransportowy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kre7cik Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Super akcja :icon_twisted: GRATULUJE :icon_mrgreen: Wiec bardzo chcialbym pomoc niestety w grudni od 14 do 16 mam egzaminy w szkole ale mimo wszystko postaram sie oddac krew ;) A co do kasy to akurat mam przymusowy urlop :P ale jak tylko wroce do pracy i wroca mi stale srodki dochodu to wplacam na konto miejmy nadzieje to bedzie przed 16 :lapad: Pozdrawiam serdecznie Edytowane 22 Listopada 2006 przez kre7cik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Wspaniała akcja :icon_twisted: niestety nie mogę być tego dnia z wami, ale przelew poszedł na podane konto. Pozdrawiam - piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Akcję wyjazdu do dzieciaków jak najbardziej popieram i przyłączam się do zbiórki :)Krew tęż postaram sie spuścic oczywiście do banku krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Co do płytek DVD to widziałem w jednym z marketów, Tesco na Kopernika, płyty za 9,99 z różnymi bajkami, w ładnych pudelkach. Znalazłem również kilka ciekawych filmów. yyy... Czy ktoś wspominał o TESCO na Mrągowskiej? :buttrock: Chłopaki co potrzebujecie to wam powiem co jest dobre a "dobre". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Ja tez sie stawie 16 na oddanie krwi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx66 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Chcę być w sobotę ale jeszcze dużo czasu więc ? Ale jak nic nie wypadnie to bankowo.A 17 nie dam rady na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Ja tez sie stawie 16 na oddanie krwi ;)no prosze - sama miss forum do nas dołączy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 no prosze - sama miss forum do nas dołączy :buttrock: PANOWIE TO UCZESAĆ I OGOLIĆ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin: I NIE KONIECZNIE POKAZYWAC D... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi