marco Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) no więc święta idą więc rozpoczynam akcję "Św Mikołaj jeździ motocyklem"w nawiązaniu do tematu o banku krwi i naszej pierwszej akcji "dolewania" do naszego magazynu zakładam nowy tematjak już było napisane pierwsza akcja oddawania odbędzie się 16 grudnia stacja krwiodastwa przy ul.Marcelińskiejoddać krew mogą przyjść wszyscy chętni kto tylko spełnia wymagania które były już kilka razy opisywane oczywiście jeśli ktos nie może oddać jak najbardziej powinien się zjawić podtrzymac na duchu :icon_mrgreen: oddającychw związku z tym że jest to sobota i ilość personelu w stacji jest ograniczona prosimy o deklarowanie się kto będzie żeby stacja mogła zorganizować się na nasze oblężenie :icon_razz:po oddaniu krwi każdy otrzyma 8 czekoladek które w jak największej ilości planujemy przeznaczyć dla dzieciaków a teraz troszkę o wypadzie do Szamotuł do domu dziecka niedziela 17 grudnia godzina 11 zbiórka oczywiście parking na bułgarskiejtak jak było pisane dzieciaczką przydało by sie troszkę filmów i bajek na DVDdo tego oczywiście dorzucamy uzbierane w sobote słodycze i w ogóle wszystko co tam kazdy może załatwić gadżety zabawki słodycze ogólnie wszystkona wszystko trzeba by sie zebrać z kasą póki co mamy w puli już uzbierane 170złkasę trzeba było by zebrać przed wekendem 16.12 żeby zdążyć jeszcze podjechać na spokojnie i zrobić zakupy nie ma ustalonej kwoty oczywiście każdy daje tyle ile może liczy sie każdy groszmyślę że można sie jakoś zmówic i zrobić jedną duża zbiórkę Niezniszczalnie ekipa Szkieleta plus kazdy kto chcejak ktoś chce przesłać kasę przelewem nie musi brać udziału w akcji moze poprostu nasz wspomóc to proszę wpłacać na konto forumowe aby nie bylo bałaganu ważne aby wpłaty tytułować SZAMOTUŁY MBank BRE Wydz.Bankowości Elektronicznej:41114020040000310237875198 Grzegorz Musiałul. Wyszyńskiego 26/158-309 Wałbrzych każdy teraz może uderzać do firm instytucji itp do każdego kto tylko zechce wesprzeć akcję "Św Mikołaj jeździ motocyklem" w zamian za pomoc oczywiście firmy mogą liczyć na laurki z podziękowaniem, naszą wdzięczność i poczucie wykonanego dobrego uczynku kto ma chody można też nasza akcję jak najbardziej rozgłosić wiecie wszelkie media niech ludzie wiedza że motocykliści to "dawcy" ale dobrego serca, uczynku i pomocy napisałem wszystko co pamiętałem ale jak bym czegoś zapomniał to wyjdzie w praniu i się dopisze Edytowane 21 Listopada 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Witam, :biggrin: Marco Jutro Mama zadzwoni do znajomej z Wyborczej® i spróbuję załatwić jakieś ogłoszenie. Dlatego właśnie mam prośbę! Jak ma brzmieć to ogłoszenie (wiadomo, że kilka zdań) i jakie ewentualnie dane kontaktowe podać, dla ludzi którzy chcieli by nas wesprzeć :icon_rolleyes: Pozdro-=Mefisto=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 WitamNa mnie zawsze mozecie Liczyć, oczywiście że się piszę na wyjazd, i posiadam 4 miejsca wolne jak narazie w samochodzie :icon_razz: Wpłata odemnie i od rodzinki poszła już na konto :evil: Pozdrowienia dla wszystkich :icon_razz: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 jak narazie nie śpie na sianie tylko na łóżku, ale jak tylko cosik się uzbiera to wpłace.oczy-wiście się piszę na oddanie juchy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) kto chce wpłaca na konto mimo to ja i tak będę robił spotkanie ze zbiórką kasy ale dopiero jakoś w grudniu nasza aktualna lista dawców:marcomattipablorikoluzipowermefisto 6x450ml=2700ml krwi w naszym banku :icon_razz: Edytowane 22 Listopada 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam, 6x 450 ml :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 kto chce wpłaca na konto mimo to ja i tak będę robił spotkanie ze zbiórką kasy ale dopiero jakoś w grudniu nasza aktualna lista dawców:marcomattipablorikoluzipowermefisto 6x450ml=2700ml krwi w naszym banku :biggrin: Dolicz jeszcze tych co juz wczesniej wpisali sie na liste + aga i ja 8x450ml=3600ml Czy ktos przebije dopisujac sie do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) + ja 9*450=4050ml Edytowane 22 Listopada 2006 przez Domel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 no i ja :)i może jeszcze ktoś z SBT pójdzie oddać.co do wyjazdu do Szamotuł to chętnie się też przejade do dzieciaczków popatrzeć na ich zadowolone twarze :) a jeśli chodzi o media to próbuje załatwić Echo Miasta - darmowa gazeta więc duzo ludzi w mieście przegląda!! Może reporterka chciała by też pojechać do domu dziecka i o całym wypadzie zrobić artykuł (co wy na to??) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 jak narazie nie śpie na sianie tylko na łóżku, ale jak tylko cosik się uzbiera to wpłace.oczy-wiście się piszę na oddanie juchy :) Jak narazie nie mam juchy tylko krew tez sie pisze wiadomka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartias89 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Oczywiście też się włanczam do akcji ale finansowo niestety krwi nie moge oddać powód (17 lat) Pozdro ekipa SBT :( I jeszcze sprobuje zorganizować akcje w szkole u mnie, wiem ze troche osob sie napewno zrzuci lub wplaci bezposrednio pieniadze na konto w/w. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 TEZ sie pisze na ta akcje i z checia spuszcze sobie niecale 0.5l ;) na wypad do szamotul tez jestem chetnymam 6wolnych miejsc w moim wesolym autobusie :P :crossy: PAMIETAJCIE ŻE PRZED ODDANIEM KRWI NIE PIĆ CONAJMNIEJ 24H :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak narazie nie mam juchy tylko krew jucha to przecież to samo co krew ! ale faktycznie źle zabrzmiało ! sorka krewke oddam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam, TOMAJ, znajdzie się miejsce jakby co w tym autobusiku ?? Bo nie wiem czy będę miał furę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 No ja też nie będe miał czym dojechać więc jak ktoś ma miejsce to chętnie też bym podjechał do Szamotuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi