KURARA Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Witam.Szukam chętnych do wspólnych wypadów w plener na śniegu w okolicach Gliwic.Jeżdże k 750 z wózkiem.Może jest ktoś chętny potestować swoją maszynę w zimie w terenie.Oprucz mnie jest jeszcze jeden szaleniec z kaśka z koszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam.Szukam chętnych do wspólnych wypadów w plener na śniegu w okolicach Gliwic.Jeżdże k 750 z wózkiem.Może jest ktoś chętny potestować swoją maszynę w zimie w terenie.Oprucz mnie jest jeszcze jeden szaleniec z kaśka z koszem. Witam w klubie motocyklistow jezdzacych caly rok nie zaleznie od warunkow atmosferycznych... :)Rybnik to okolice Gliwic? :) Jest tu wiecej pozytywnie zakreconych, prawdziwych motocyklistow ;D Jazda zima to normalna sprawa http://www.bikepics.com/members/storm007pl/55k750/http://www.globetrotter.friko.pl/elefant1.htmlTeraz jest nie fajna pogoda ale jak juz bedzie oczekiwany snieg to mozna sie umowic na jakies wypady :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURARA Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam w klubie motocyklistow jezdzacych caly rok nie zaleznie od warunkow atmosferycznych... :)Rybnik to okolice Gliwic? :biggrin: Jest tu wiecej pozytywnie zakreconych, prawdziwych motocyklistow ;D Jazda zima to normalna sprawa http://www.bikepics.com/members/storm007pl/55k750/http://www.globetrotter.friko.pl/elefant1.htmlTeraz jest nie fajna pogoda ale jak juz bedzie oczekiwany snieg to mozna sie umowic na jakies wypady :) OK. Jak przyjdzie odpowiednia pora to zgadamy się na GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Hm, ja chyba że w koszu?? :icon_twisted: Ale taki rusek z wstecznym i napedzanym koszem to za mną chodzi!! Może w nastepną zime? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam.Szukam chętnych do wspólnych wypadów w plener na śniegu w okolicach Gliwic.Jeżdże k 750 z wózkiem.Może jest ktoś chętny potestować swoją maszynę w zimie w terenie.Oprucz mnie jest jeszcze jeden szaleniec z kaśka z koszem. OOOOO Widzę ze jednak w pyskowicach są ruskie maszyny:D Ja jestem z Łabęd i posiadam WSK 125:P wiem ze to nie ma nic wspolnego z waszymi ruskami ale dobrze ze jestescie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Marianka jak chcesz to nie ma problemu jak się dogadamy co do czasu :flesje: to w koszu możemy pobuszować fakt faktem niemam napędu na kosz ;) (może następny sprzęt) ale co tam wariatom to nie szkodzi :) Ps. tym drugim o którym pisze kurata to ja :biggrin: :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Hm, ja chyba że w koszu?? :icon_mrgreen: Ale taki rusek z wstecznym i napedzanym koszem to za mną chodzi!! Może w nastepną zime?Kupuj jak najszybciej, nie odwlekaj tej decyzji ;) Doznasz duuuzo frajdy... ;) Z roku na rok ruslany sa coraz drozsze wiec warto teraz kupowac... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 raczej tajle do nich :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 raczej tajle do nich Tak a propos - jakieś plany na niedzielny, wrocławski motobazar?Wybieram się i chyba będę miał miejsca w aucie.PW, mail? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Co do motobajzlu w wrocławiu to nidam rydy :| zato do chorzowa 10.12. to napewno polece. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi