MadMax997 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Za to Metzeler Lasertec to technologia z lat 80-tych, więc co nazywasz starociem ?? Zgadzam się z Tobą że lasertec to nie najnowsza technologia, ale ja w swojej karierze, chyba lepszego "przodu" to nie miałem, a parę km przelatałem :P Wyrąbałem ją tak że środek był OK a od zamykania boków opona zmieniła kształt z " U " na ostre " V " Tył też dawał radę i zastrzeżeń nie miałem. Dodam, że chodzi o jazdę w 2 osoby i bagaż. Zdarzały się autostrady w deszczu 150- 180 i dawały radę. Fak jednak, żę miałem na tyle też Bridgestone Batlax ... jakiś tam to siędopiero skubana trzymała, pełny wypas. :( Na sportMaxach latają XXy więc ja się FJką nie będzie bardzo odkręcać ;) to powinna daź radę :crossy: Zastrzegam sobie, że są to moje odczucia. Pamiętajmy również o tym, że zależy jak kto jeździ i co dla jednego możę być wypas dla drugiego się nie nadaje. Jedno do czego mnie nikt nie przekona to to, że na Michellin MacAdam da się jeździć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Podczepię się pod temat.Piotrusgsx a może macie też promocję na coś w tym rozmiarze: przód 120/70/17 i tył 160/60/18. PozdrawiamJanuszm Witam Do celów sportowo-turystycznych polecam komplet Pirelli Diablo Strada w cenie 1100 PLN (cena po rabacie), niestety tył musiałbym ściągać bo nie ma go w tym momencie w magazynie centralnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 A czegoś równie dobrego, lecz tańszego nie masz :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamfjot Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ntv650 kupiłeś już coś? W mojej FJ1100 mam:- przód: Michelin A59 120/80 - 16- tył: Bridgestone G 703 Exedra 150/80 - 16 H71Nie narzekam, moto prowadzi się bardzo pewnie.Przód już muszę zmieniać :crossy: , tył pod koniec sezonu :buttrock: Zastanawiam się głównie nad kpl. Battlax BT-45 lub Lasertec. Może Piotrusgsx i dla mnie miałby jakąś propozycję :D ?Co sądzicie o tych zestawach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi