Bodom Child Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 To chyba lepiej zaprowadze sprzenta do mechanika... Sam nic grzebać nie będe, a koleś po znajomości może załatwi to za w jakiejś przysępnaj cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Ja na początku myślałem o łańcuszku ale te opisy to przynoszą na myśl młockarnie i maszynę do topienia asfaltu w jednym, a nie silnik motocyklowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 ...Tutaj musze uznać wielki respekt i szacunek dla inżnierów Hondy, konstrułują silniki które jedżą bez oleju......to jest HONDA!!!! ... :icon_biggrin: :eek: :cool: yy nie wiem skad sie urwales :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 moj kumpel mial klekotanie, szumienie, szuranie okazalo sie ze uszczelka pod glowica byla zalozona odwrotnie i nie byl osmarowania walku rozrzadu, jedynie przez lancuszek....walek zmasakrowany... po rozgrzaniu sprzet po prostu tracil kompresje i nawet juz pozniej nie odpalal, dopiero jak byl stal przez noc i bym zimny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 moj kumpel mial klekotanie, szumienie, szuranie okazalo sie ze uszczelka pod glowica byla zalozona odwrotnie i nie byl osmarowania walku rozrzadu, jedynie przez lancuszek....walek zmasakrowany... po rozgrzaniu sprzet po prostu tracil kompresje i nawet juz pozniej nie odpalal, dopiero jak byl stal przez noc i bym zimnyHmmm czyli rozumiem jezdził do skutku :bigrazz: wszystkiego najlepszego :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodom Child Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Pokrywa rozrządu jest przymocowana za pomocą dwóch śrób których gwint wkręca się w aluminiowe mocowanie wałka rozrządu. Jakiś czas temu przy dokręcaniu przekręciłem gwint i opiłki pospadały gdzieś wgłąb... czy to może być przyczyną dziwnych dzwięków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Pokrywa rozrządu jest przymocowana za pomocą dwóch śrób których gwint wkręca się w aluminiowe mocowanie wałka rozrządu. Jakiś czas temu przy dokręcaniu przekręciłem gwint i opiłki pospadały gdzieś wgłąb... czy to może być przyczyną dziwnych dzwięków?? :) :) :D Ja tylko przypomnę temat: Szuranie w silniku A po drodze był już : rozrząd, jazda bez oleju w silniku, wyciek spod cylindrów, dziwne odgłosy z samych cylindrów, a teraz jakieś opiłki !! Zaprowadź ten motocykl na LAWECIE do mechanika i nic nie ruszaj :) Może Cię zadziwię, ale HONDA to motocykl jak każdy inny i nie wytrzyma wszystkiego :) Sorry, jeżeli zrujnowałem Ci życie tymi słowami ale taka jest prawda. :P MOTOCYKL DO MECHANIKA! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodom Child Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 No ale tego oleju niebyło aż tak mało i wszystkie te dzwięki sprowadzać sie mogą właśnie do tych opiłków... Ale i tak do mechanika zajrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Pokrywa rozrządu jest przymocowana za pomocą dwóch śrób których gwint wkręca się w aluminiowe mocowanie wałka rozrządu. Jakiś czas temu przy dokręcaniu przekręciłem gwint i opiłki pospadały gdzieś wgłąb... czy to może być przyczyną dziwnych dzwięków??Aluminiowe opiłki gwarantuję Ci że nie :wink: Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodom Child Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Silnik już dałem do przeglądu, sie zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi