gladiator Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam wszystkich, mam problem z VFR 750.Problem polega na tym :Odpalam motor i latam po mieście,zatrzymuje sie, gasze motor i mam problem z ponownym odpaleniem motoru.Krece a on tak jaby nie miał siły zakrecić. Odpalam z pychu odpala, gasze i odpalam ponownie i jest ok. :icon_exclaim: Prosze o pomoc może ktoś z was miał taki problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 sprzegielko rozrusznika?słaba masa ??- to pierwsze to podobno typowe dla vfr ( powtarzam podobno bo nie znam osoby ktorej by to sie stalo:) ) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Sprzeglo rozrusznika glosno daje znac o tym ze pada - slabe masy, lub slabe ladowanie/ stara bateria jest zwykle powodem. Sprawdz ladowanie na obciazonym silniku ( wlaczone swiatla ) i stan baterii u elektryka samochodowego. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 U mnie była podobna sytuacja przy VF-ie... Aku okazało się że jest już ``zużyty`` i kabel od masy nie był zaciekawy. Teraz jest już ok:) Nowy aku i kabel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladiator Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Ok. zaraz będe sprawdzać,serdeczne dzięki.jeszcze jedno może ktoś ma albo wie gdzie moge dostać spinki do VFR ,spinki do plastkików :banghead: oczywiście ,brakuje 4-ech gdzieś sie podziały ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi