CrossRider Opublikowano 9 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2003 Wlasnie wrocilem do domu. Motorek stoi w garazu 8) Pierwsze wrazenia sa nie do opisania...KX125 jest tak zrywny ze nie przypuszczalem ze az tak. Szczerze to na drugim birgu latwo o wywrotke przez plecu jak sie nie popusci w odpowiednim momecie. Po jutrze opowiem wam wiecej. Musze teraz zabrac motor do jakiejs "kosmetyczki". Chce pozmieniac plyny,wycentrowac kolo przednie no i pewnie tylnie, rozkrecic cylinder i zobaczyc co tam slychac :( , naciagnac lancuch, wyczyscic dokladnie :lol: etc. A wogole to gdzie z tym centrowaniem jechac w Wawie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2003 Brawo! Gratulacje!Naprawdę uważaj na tego KXa. Osobiście nie miałem, ale jeździłem kilka dni, gdy zamieniłem się na moją Suzuki RM. KX 125 to naprawdę bestia. Potrafi nieźle przypierd... jak pozwolisz jej brykać bez odpowiedniego dozoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Gratulacje z okazji kupna moto :( Oby wszelkie hopy nie były mu przeszkodą :( POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossRider Opublikowano 10 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Dzieki dzieki! Jade nad Jezioro Biale , wroce w poniedzialek to zdal relacje jak bylo. Do uslyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi