maybach Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Poszukuje kogoś kto złozy silnik od crossa yamaha yz400f . Rozebrałem silnik 6miesięcy temu bo coś stukało na wolnych obrotach okazało sie że tryb wszystkie części zamówiłem nowy łańcuch rozrządu ten tryb i cos tam jeszcze ale z kąpletnego braku czasu nie moge tego motoru złożyc. Szukam fachowca który by mi zmontował ten silnik dostarczył bym cały motocykl wszystkie części są w kartonach nic nie zgubione. Jeste z Kępna woj. wielkopolskie szukam gogos z wielkopolski albo dolnośląskie ok 100km od kępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 napisz do Dominika Szymańskiego przeciezHRG da rade!:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Ten silnik to 4T, a nie 2T, wiec nie ten dział. Pozdro Edytowane 18 Listopada 2006 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Może jedź do Moto-Nawrota w Kępnie, oni powinni Ci to bez problemu złożyć. Jak nie wiesz gdzie dokładnie to na PW mogę napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Faktycznie nie ten dział moja wina. Przepraszam. Prosze administratora o przeniesienie postu do 4T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Ponawiam Temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 maybach jezeli do leszna ci nie jest daleko to sie mozemy dogadac :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Ale ja tego nie rozumiem, przecież w MOTO-NAWROCIE by Tobie to bez problemu złożyli, a takie jeżdżenie to strata kasy, przecież nikt tego za darmo nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) ten post nie jest zadna reklama ani niczym w tym rodzaju:W wakacje kuplowi w dywersji rozlecial sie uklad przeniesienia napedu z rozrusznika na wal, ci co znaja dywersje to wiedza ze trzeba rozpolowic slinik zeby dostac sie do sprzegla rozrusznika itp. Zaoferowalem sie kumplowi ze mu to zrobie, podczas rozkladania silnika potrzebowalem sciagnac magneto a ze nie mialem sciagacza (dotaczanie nie wchodzilo w gre bo byla sobota) podskocylem do serwisu motocyklowego zeby mi sciagneli magneto, jeden z mechanikow pytal sie co i jak z tym silnikiem i tak sie zaczela rozmowa. Dopytywal sie czy robie to sam i zadal mi pytanie czy wiem wogole ile kosztuje w serwisie to co ja wlasnie robie. Ja nie mialem zielonego pojecia to on mi na to ze wyciagniecie tego silnika z ramy rozpolowienie, zlozenie i ponowne wsadzenie do ramy wraz z uzbrojeniem kosztowalo by mnie kolo 500-600zl, jesto to ocywiscie koszt bez jakiejkolwiek naprawy samo rozebranie i zlozenie. Dodam ze naprawa usterki u kumpla wszla go rowne 600zl wraz ze wszystkimi czesciami uszczelkami oraz podnozkiem ktory polamal ;) do tego gratis synchronizacja i czyszczenie gaznikow na wiosne :cool: itp.Jezeli ktos ma mozliwosc kontaktu z tym warsztatem " MOTO-NAWROT " to nie ch sie dowie ile kosztuje poskladanie silnika wraz z wlozenie do ramy. Raczej "popularne" serwisy nie chca skladac motocykli ktore sa w czesciach, nie mowie tu o serwisach z sercem (zapewne takie jak maja nasi moderatorzy).Pozdrawiam Edytowane 21 Listopada 2006 przez Asmodan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 W tym tygodniu i tak muszę tam jechać to przy okazji zapytam.Asmodan, ale co innego kumpel, a raczej nieznanej osobie nie robiłbyś za darmo, co innego pomaganie komuś przy moto, które "zdechło" na trasie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 nawrot odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi