Aguśka Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam :biggrin: Mam takowe pytanko- jak mogę zdjąć tylne amortyzatory w Virago 750? Czy konieczne jest odkręcenie jeszcze czegoś poza dolną śrubą mocującą amortyzator do ramy? Czy będę musiała zdjąc wydech, aby wyjąć tę śrubę?Jak zrobić to w miare sprawnie i bez niespodzianek? Dziękuje za wszytskie opodiwedzi :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam.Najpierw podstaw sobie coś pomiędzy błotnik a koła coby Ci moto nie opadło :)Odkręć śrubki na dole i na górze.Wydech nie powiniem przeszkadzać.Nie jestem pewny na 100% ale śruby powinny być osadzone w gumowych silentblokach.Pomału je wyciągaj żeby sie nie potargały.Wyjmowanie amorów to prosta sprawa.Spokojnie, moto zabezpieczyć zeby dupa nie siadła i do roboty!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi