Jagdtiger Opublikowano 15 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2003 Kto się pisze w tym tygodniu ? Ja będę z kobietą, Krzysiek chyba też będzie...możliwe że też z kobietą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 15 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2003 :twisted: :twisted: :twisted: A o której zwykle lądujecie na Zaspie? Bo mi się z roboty w te i we wte nie opłaca zapirzać to sobie nadgodziny posiedzę i mogę byś juz na pasie o godzinie zero.Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 15 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2003 18.00 przed molem na zaspie. Po pewnym czasie ekipa jedzie na pas dzidować :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 15 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2003 Tradycyjnie spotykamy się wcześniej o 17.45 pod Żakiem we Wrzeszczu. Planowana ekipa dość skromna:- ja z kobietą na Kawce- ukasz sam na MZ-cie- Krzysiek mam nadzieję że z kobietą na cebrze (ostatniego punktu nie jestem pewien) Kto się chce dołączyć będzie mile widziany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 15 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2003 Hmmm....No to doliczcie mnie na... rowerze :( :lol: :lol: :lol: Ale będę choćby krew i pożoga! Tylko te wyprawy z Wrzeszcza do Brzeżna to mnie nieco martwią. Chyba sobie grzeczniutko poczekam na całą brać na pasie na Zaspie :( Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 16 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 Spod Żaka we Wrzeszczu masz rzut beretem. Nawet rowerkiem będziesz w mniej niż 10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 16 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 Spod Żaka we Wrzeszczu masz rzut beretem. Nawet rowerkiem będziesz w mniej niż 10 minut.Ja nie mówie ze to jest daleko ale bedzie to rozkoszne jak bewdę pedałował za całą ekipą która bedzie sobie radosnie odkrecać. Ja sobie na was poczekam Pany. W moim wieku to sie już oszczędzac trzeba :( :lol: Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 16 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 Weź jakiś hol to cię dociągniemy :(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 16 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 Weź jakiś hol to cię dociągniemy :(:(Spoko! A potem moja żona jako młoda wdowa bedzie się pocieszać w ramionach któregoś z was....Niedoczekanie zwyrodniałe, seksistowskie, parzystokopytniaki! :twisted: :twisted: Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 16 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 Żonkę weź ze sobą :( Dla niej znajdę miejsce na baku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 16 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 Żonkę weź ze sobą :( Dla niej znajdę miejsce na baku :(Ogólnie dobry pomysł. Ale nie tom razom :( A ze swoim bakiem to wara od mojej Pani :twisted: Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ld Opublikowano 16 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 heh to 17:45?? mam blisko to przyjde pod zaka =] w koncu MZ Ukasza zobacze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 16 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 Noi Ukasz miał znowu pecha. Tym razem to mu katamaran nawali w drodze po odbiór moto. Pewnie dopiero jutro go odbierze. A na dzisiejszej imprezie na Zaspie to oprócz moich niezmotoryzowanych znajomych był tylko Krzysiek. Ciebie Id pod Żakiem nie widziałem, ani Ivana na rowerku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ld Opublikowano 16 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 LD - ld =]... musialem niestety jeszcze zaltwic cos na moj zjazd :/ ... i sie nie wyrobilem. Btw zapraszam w sobote... www.moders.zjazd.prv.pl :( - chyba sie interesujesz troche kompami =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 16 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 Kłaniam,Fakt nie byłem :cry: Ale za tydzień jeśli ludność i pogoda dopisze postaram sie stawić. Zapowiedziałem juz mojej Pani aby rezerwowała środę. To z tym bakiem moze okazać się elementem zachecajacym Jag... :twisted: Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi