Gregor Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 no i znowu byłem tylko z Tomasem :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Niezupełnie. Ja też byłem, jednak dojechałem na pas, pod OBI nie zdążyłem. Byłem z dwoma kumplami (VFR i R1), na miejscu spotkałem Ukasza. Niebiescy tym razem zaszaleli. Zostałem już na samym początku spisany. Chcieli mi zabrać dowód za zniszczoną rejestrację (dobrze że drutów w oponie nie zauważyli). Na szczęście na pouczeniu się skończyło. Nie obyło się bez nieszczęśliwych wypadków. Inny kolega na Firebladzie pojechał poszaleć na kole na zamkniętym odcinku drogi pod Sobieszewem. Nie miał amorka i po lądowaniu przedniego koła złapał shimmy. Wylądował w rowie, moto pokoziołkowało 30 m dalej. Kolega dość mocno się obcierał, ale poważniejszych urazów nie miał. Moto jednak do kasacji. Cały został tylko silnik, rama pękła w kilku miejscach, plastiki porozrzucane w promieniu wielu metrów. A moto kupione na raty w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Ja się nieco spóźniłem, byłem na pasie około 18:30 - wszystko dlatego, że niestety przetrzymali mnie na uczelni wczoraj (ale nie ma tego złego... przynajmniej zaliczyłem analizę matematyczną już :) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Czy można się dołączyć do waszej grupy, jadąc an zaspęj, Jęsli tak to prosze o dokładne miejsce gdzi esię spotykacjie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 27 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Najlepiej podjedź na 17.30 pod OBI przy obwodnicy. W tą środę raczej na 100 % będę (zalezy też jak pogoda dopisze). Przy okazji zapraszam do grupy PÓŁNOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 cholera Jag :PKiedy wreszcie się zdecydowałeś że będziesz pod OBI ja wyjeżdżam do Norwegii. No cóż może kiedyś się poznamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 No trudno, a na długo jedziesz? Kto planuje się pojawić pod OBI? Tomasso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgodnie z planem wracam 11.07 więc 14.07 będę pod OBI na 100%. Może wtedy... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 No, przejaśniło się, pogoda dzisiaj dopisze, ciekawe czy niebiescy też :lol: :P W każdym razie będę - samochodem co prawda, ale dzisiaj albo jutro mam już dostać swoje oponki, tak więc niezadługo powracam na trasę :mrgreen: Tak więc będę o 18 najpierw na parkingu, a potem na pasie - będę paradował w koszulce 4umowej ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Taka pogoda a ja musiałem siedzieć w firmie do 20 .00 . Ale szkoda. Do grupy północ się już zapisałem ,Większosć czasu spędzam w trójmieście lub w okolicach 3miasta więc chętnie bym z wami pojeżdził? Czy istnieje taka możliwość ? Czy spotykacię się czasmi w większej grupie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 30 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Można się umówić np na sobotę na jakiś wypad za miasto. Ja tam chętnie walnę pare kilosów po kaszubskich serpentynach ewentualnie można trochę poszaleć po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 7 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Dzisiaj pogoda dopisze więc kto żyw niech ściąga na Atak. mogą być jakieś problemy z cyrkiem któy się tam podobno rozłożył. W ostateczności spotkanie tylko na parkingu koło mola o 18-ej. O 17.30 przy OBI nie mogę być więc jeśli ktoś będzie to spotkamy się na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Mnie znowu nie będzie :buttrock: Moto w serwisie - wymiana opoki, klocków czyszczenie i synchrnizacja gaźników.Ale napewno spotkamy się w Polanowie :twisted: :D .Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Będę :buttrock: 18 na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 ja będe pierwszy raz. Bede niebieską CBR 600 F3 z żarowiastymi żóltymi felgami. Pojade na parking pod molo o 18. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi