August~VF1000 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam Wszystkich. U nas powstała idea żeby polatać na moto 24grudnia. Obowiązkowo wszyscy ubrani w stroju Św. Mikołaja :icon_mrgreen: Chcemy zrobić małą objazdówke- koło50-60km jeśli nie będzie na drodze szklanki i śniegu... Zobaczymy. Może być miło i śmiesznie:) A u Was też ktoś będzie krążył na moto w stroju?? Może uda mi się zebrać grupke 6moto. Może więcej:) Pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Zajebisty pomysł :icon_mrgreen: W sumie to ja na codzień jestem biało-czerwony od pasa w dół :icon_mrgreen: Może skombinuję "góre" stroju i będzie bekaa :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 aha, jeśli ktoś jest z okolic i chce troche pomarznąć na moto to zapraszam. Im więcej nas tym lepiej:) Troche jeszcze czasu jest... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Jak przeżyję wizytę 3miasta w bydgoszczy 21 listopada to wrzucę na bydgoszcz podobny temat. Mam propozycję, żeby wzbogacić temat np. na 6 grudnia (w trójmieście to już robią) z wreczaniem podarków (składka po 10 ew. 20,00 nie pamietam). Po 21 bede myślał, może by jakieś lizaki na Starym rynku dzieciakom pod choinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 ja w zeszłym roku w okresie bożonarodzeniowym miałem do kasku przyklejoną czape mikołaja , troche śmiechu było , raz coś pracownik stacji benz. zagadał , dzieciaki sie gapiły , a troche sprzetem wtedy jezdziłem , auta nie było to latalismy z kumplem we dwóch (on gs 500 bez czapki mikiego) w tym roku moze w swieta tez sie przełamie ... a co ... :buttrock: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Może chociaż te czapki na kaskach, byłoby czadowo. Proponuje od 1 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 pomysł zacny ; rok temu jechałem na motocyklową wigilie sprzętem (rykoszetem przez Świnoujście ;) ), szkoda że koleś w srebrnym mercedesie mnie uprzedził :rolleyes: uważajcie na siebie, o tej porze roku ONI nas naprawdę nie widzą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Też właśnie myślałem o jakiś cukierkach czy coś dla dzieciaków:)Miło by było. To tego te pare klocków zgrabną grupką i jest czad. Oby pogoda dopisała. Pomysł jest też żeby takie coś zrobić 6-tego ale 24to byłby jeszcze więkzy czad czad:) :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 A później dzieci w przedszkolu będą mówić, że Mikołaj to na motocyklu śmiga a nie sankach :icon_razz:ehehe :) i bardzo dobrze! Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 http://forum.motocyklistow.pl/GDYNIA-Mikol...ch--t61617.html :icon_arrow: Aż miło patrzeć:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 dzieci i tak wiedzą, że mikołaj jeżdzi merolem tylko w wigilię przesiada sie na reniferki... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi