hotsky Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Witam Wszystkich jestem tu nowy, mam nadzieje ze miło mnie tu przygarniecie. A wiec tak jak w temacie jestem początkującym tzn z 50cm-->1000cm w SV-ce czy to niezabardzo racjonalne ?? Jakie macie opinie na temat tego moto jakies zalety wady czesto trzeba naprawiac?? Z góry THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 moja opinia : jestes niepowazny!!!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 moja opinia : jestes niepowazny!!!!POPIERAM Hotsky nie wiem czy sobie jaja robisz czy serio masz zamiar kupić sv 1000.W każdym razie powodzenia, bo na pewno będzie Ci potrzebne. PS.Gościu kup sobie cos < 600cm i naucz sie jeździć a potem myśl o tysiakach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Listopada 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Po diabła kolejne bezsensowne tematy? Chcesz kupić SV? Fajnie. Jak kupisz i będziesz miał pytania co do serwisowania czy napraw, zacznij pisać na Forum!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi