melon64 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Witam forumowiczówJak mówią nie ma głupich pytań najwyżej odpowiedzi są ...Ale do rzeczy. Poszukuję żaróweczek do podświetlenia kontrolki paliwa w ZZR-600. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to z góry dzięki. :icon_evil: :D Chyba , że ma żarówki to chętnie kupie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Witam forumowiczówJak mówią nie ma głupich pytań najwyżej odpowiedzi są ...Ale do rzeczy. Poszukuję żaróweczek do podświetlenia kontrolki paliwa w ZZR-600. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to z góry dzięki. :biggrin: :bigrazz: Chyba , że ma żarówki to chętnie kupie. :biggrin:A więc, tak mi sie wydaje ze żarówki są raczej uniwersalne końcówki maja dośc podobe do tych od choinki :) sa 5W dostaniesz zapewne na każdej stacji benzynowej. Szczerze mówiąc nie wiem czy bedziesz miał takowe ale chciałem pomóc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Posiadam zzr 1100 i oststnio wymieniałem żarówkę k kontrolce paliwa!To jest zwykła żarówka 5 w którą możesz dostać w sklepie motoryzacyjnym chyba kosztuje 1 zł-podobna do choinkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Z którego roku masz tego zygzaka? Mój jest 92 i kontrolki mi też nie działają. Sądziłem że to żarówki ale są ok, to są zwykłe 5 watówki takie jak w podświetleniu deski rozdzielczej, dostaniesz je w pierwszym lepszym motoryzacyjnym. U mnie chyba ktoś rozłączył przekaźnik bo te żarówki są bardzo wpieniające, jak tak cięgle migają. Dlatego też tego nie naprawiam ani szczególnie mi to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi