MendeZ Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) http://forum.motocykle.slask.pl/index.php?...topic=9735&st=0 małe sprostowanie:gosc nie zauwazyl mnie w lusterkuzyje:) 16 dni przelezalem w szpitalu - krwiak w muzgu i polamana rekaa R1 to historia;) Edytowane 11 Listopada 2006 przez MendeZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 to twoja ta R1 czy ty tylko temat wrzucasz bo nie kojarze. Jak twoja to łacze sie w bulu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 małe sprostowanie:gosc nie zauwazyl mnie w lusterku To co przydzwoniłeś w kogoś na tym kole czy starałeś się ominąć i wyglebiłeś :icon_razz: Szybkiego powrotu do zdrowia, no i wyciągnięcia odpowiednich wniosków życzę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Zdjęcia naprawdę porażające... Niewiele zostało z tej maszyny. Powrotu do zdrowia życzę. Opowiedz, jeśli masz sił, jak to było do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 No cóż, moto na złom, dobrze że żyjesz, szybkiego powrotu do zdrowia życze :D p.s. Ale z tą jazdą na tylnym kole to chyba troszke przegiołeś. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Patrząc na motor to szczęście Ci sprzyjało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 a da sie chociaż jakoś wykręcić żeby dostać odszkodowanie za moto? bo jeżeli jest tak napisane jak bylo i jeszcze z tymi oponkami to chyba troche cie zaboli po kieszeni co ? PS. erłan był piękny Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Szybkiego powrotu do zdrowia :notworthy: i nowej maszynki życzę :icon_razz: Tylko nie przeginaj znowu za bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 No dobra, ale az chce sie powtórzyc za komentarzami z linka, po co koles popisówy z jazda na kole z takimi oponami i w taka pore ??? :) Myslec mimo wszystko.Dobrze ze zyjesz, brachu i powrotu do zdrowia :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 z tego co piszesz to w sumie nie wiadomo co się stało- ważne, że jeszcze w ogóle piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja pie**ole.... ogladałem fotki na tym drugim forum... miaes szczęście. Ale co do opon to chyba cie cos powaliło... przecież te opny sa łyse???? Jak stac cie na tai motocykl to nie stać na opony? pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja pie**ole.... ogladałem fotki na tym drugim forum... miaes szczęście. Ale co do opon to chyba cie cos powaliło... przecież te opny sa łyse???? Jak stac cie na tai motocykl to nie stać na opony? pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia..... Ja pie**olę koleś obserwuję Twoje posty od jakiegoś czasu i ewidentnie wiedziesz prym w wyścigu do miana pierwszego spamera tego forum, który w dodatku pierdoli farmazony większe niż nie jeden przedstawiciel moherowych zastępów :banghead: :banghead: :banghead: Fotki obejżałeś i co nie ma bieżnika, to łyse kapcie i jeszcze pewnie czysta na tym kole leciał nie :banghead: A wiesz co to są SLICKI :notworthy: :icon_question: :icon_question: ano to przeczytaj cały tamten wątek, a nie tylko oglądaj zdjęcia i powielaj takie bzdury. Z resztą w tamtym wątku poczytasz sobie opinie podobnych do Ciebie, łącznie z takimi co to już kolesiowi świeczki powstawiali :banghead: . Qrwa ręce i nogi normalnie opadają... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Gixer pisze:Ale gosc troche niepowazny jest jezdzac na slicach po zwyklych drogach i to w dodatku na jesien gdzie pelno syfu i lisci na drogach...Nie wspominajac juz o nizszej temperaturze,wtedy na takich oponach jezdzi sie tak jak po mokrej nawierzchi....Oby nic mu powaznego sie nie stalo maku_CSI RIDERS napisal:Pewnie jakis dres sobie R1 kupil i myslał ze przykozaczy przed jakas laską na przystanku.... szkoda mi moto no i powiedzmy ze goscia tesh tgkone napisał pier**le znam tego kolesia...czasami wpadał na piekarski kopiec wyzwolenia...co do opon cały sezon na takich jeździł...fakt deres jakich mało bo ma zaledwie 19 albo 20 lat a motor kupił......mu tatuś na urodziny! Najważniejsze aby szybko wrócił do zdrowia...To że szalał to wiem o tym dobrze.nawet mam filmik z jego rolling stoppie który prosił zebym nakręcił...BRAK DOŚWIADCZENIA, BRAWURA, BRAK ROZWAGI! Trzymaj sie stary... To co ja nie moge go zkrytykować?.....nie przyszło mi do głowy ze po ulicy jeszcze teraz jak jest jesień mozna jeździć w slicach... przeciez to jest chore Edytowane 12 Listopada 2006 przez mierzwa2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 To co ja nie moge go zkrytykować?.....nie przyszło mi do głowy ze po ulicy jeszcze teraz jak jest jesień mozna jeździć w slicach... przeciez to jest chore Cieszę się że zrozumiałeś że te opony nie są łyse a po prostu są to slicki, które od nowości nie mają żadnego bieżnika. Jak zapewne wiesz (choć pewnie raczej nie) slicki charakteryzują się najlepszą przyczepnością ze wszystkich rodzajów opon i nie sprawdzają się jedynie wtedy kiedy asfalt jest mokry. Widzisz na zdjeciach żeby asfalt był mokry :notworthy: Argument z liściami jest IMO kompletną bzdurą i nie miał żadnego wpływu na rozwój sytuacji. Żeby było jasne, nie staram się bronić samego kolesia, bo faktycznie wszystko wskazuje na to że trochę przegiął. Najlepiej jaby sam się wypowiedział i wyjaśnił to co napisał w pierwszym poście małe sprostowanie:gosc nie zauwazyl mnie w lusterku Wkurza mnie jednak jak na podstawie plotek i domysłów powstają historie nie z tej ziemi, tak jak jakaś 'artystka' w tamtym temacie napisała że z dobrze poinformowanego żródła wie że koleś zszedł. To "wiarygodne źródło" to była jej teściowa :icon_question: no qrwa nic dodać nic ująć. I tak samo Mierzwa odebrałem twojego posta o łysych kapciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Sligier no masz troche racji z tymi plotami :/ z moherowych beretow jakto jechal gowniarz na motocyklu 200 i co by sie nie stalo to i tak jego wina ... no niestety to zjawisko nadla istnieje :) A apropos R1 toz to moze kolega niech opisze wypadek po koleji co sie stao ;) .WRACAJ DO ZDROWIA BRACIE!!! :buttrock: neichaj cie to czegos nauczy-dobrze ze zyjesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi