Damiano_2013 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Nie bo gwint w magnecie jest lewy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 po pierwsze tzeba sciagacz ktory wejdzie w szparke miedzy Karterami a kolem magnesowym malutka moze na 1 cm .... takze sam widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 po pierwsze tzeba sciagacz ktory wejdzie w szparke miedzy Karterami a kolem magnesowym malutka moze na 1 cm .... takze sam widzisz ja miałem do mbxa sciągacz tego typu co w simsonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 a ja mialem do simka i za duzy byl . NSR ma mniejszy silnik gabarytowo niz MBX .MBX to taki sam silnik jak MTX, i chyba NS-1. tam jest wiecej miejsca.... NSR ma najmniejszy silnik z tych pierdopedow... :) jutro postaram sie zrobic fotke jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Witam ! Byłem kiedyś u mechanika aby odblokować NSR`ke, gostek zaczął grzebać i powiedział, że powinienem kupić większy gaźnik bo ten co mam jest za mały (około 13 mm. średnicy :clap: ) I tutaj pytanie do Was... :) Czy gaźnik albo moduł od hondy NSR 125 będzie pasował ? :crossy: Prosżę o odpowiedź, z góry dzięki :crossy: Pozdrawiam ! :)ja bym proponwał gaznik od jakiejs hondy czy yamahy o pojemnoiści 80cm to taki gażnik bedzie miał srednice gardzieli cos około 17-19mm to ja na 50 to bedzie w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 ja bym proponwał gaznik od jakiejs hondy czy yamahy o pojemnoiści 80cm to taki gażnik bedzie miał srednice gardzieli cos około 17-19mm to ja na 50 to bedzie w sam raz. przecież Dibo mowil i ja mowilem ze to nic nie da .................... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Nie zwracajcie uwagi na RAJDOWCA. To jakis dzieciak ktory wchodzi na forum raz na jakis czas, dopisuje sie wszedzie gdzie tylko potrafi cos glupiego wymyslec i wychodzi nie odpowiadajac na pytania innych z 4um ani na PW. Wiem bo wyslalem juz mu kilka i na zadne nie odpowiedzial :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Tak ja tez potwierdze to z gaźnikiem od 80cm załozyłem do Nsr i nawet jechać nie chciała............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 No, ale założyliście: gaźnik, króciec i większe dysze ? Bo sam gaźnik to chyba się zamuli...Jak się wkurze to kupie Dellorto, ale szkoda trochę 450 zyta :icon_biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 No, ale założyliście: gaźnik, króciec i większe dysze ? Bo sam gaźnik to chyba się zamuli...Jak się wkurze to kupie Dellorto, ale szkoda trochę 450 zyta :banghead: Pozdro Ja bynajmniej zakladalem Gaznik Dysza 92 no i krociec od diba MTXa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi