JonekBP Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Witam mam mam pytanie odnośnie tego kasku : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M222900 .Co sądzicie o nim ??Z góry wielkie THX :biggrin: PozdrawiaM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam mam mam pytanie odnośnie tego kasku : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M222900 .Co sądzicie o nim ??Z góry wielkie THX :icon_razz: PozdrawiaM :bigrazz:srednia polka. przymierz koniecznie przed kupnem. kumpel ma s500 i strasznie luzny jest( mamy takie same numery czachy/kasku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 srednia polka. przymierz koniecznie przed kupnem. kumpel ma s500 i strasznie luzny jest( mamy takie same numery czachy/kasku) Bo rozmiary sharka faktycznie są trochę dziwne. Normalnie mam rozmiar L i w takich kaskach zawsze jeździłem i pasowały idealnie - na szczęście przed zakupem sharka s500 wysyłkowo z louisa przymierzyłem identyczny kask w sklepie... i okazało się, że pasuje na mnie rozmiar M... także wszystkim zainteresowanym sharkami także zdecydowanie polecam wcześniejszą przymiarkę, bo można się przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 To wychodzi na to że Shark robi kaski o rozmiar mniejsze od naszych wymiarów :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 witam,ja mam S500,kupiłem przez neta,ale wczesniej przymierzałem w sklepie taki sam rozmiar tylko innej firmy i rozmiar sie zgadzał,moze zalerzy od kształtów głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamesko Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja też mam Sharka S500 w rozmiarze L i niby leży dobrze na czaszce, ale dotykam nosem do osłony szczęki :/W moim drugim Sharku RSF 2 mam rozmiar XL i jest spoko,choć mógłby być troszkę ciaśniejszy. Ogólnie mają dziwną rozmiarówkę. KONIECZNIE PRZYMIERZAĆ przed zakupem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi