czarczi Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 gratki zajebista maszyna oby ci jak najdluzej slurzyla ;Dpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Gratuluje :) naprawde dobry sprzet :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 GRATULUJE :) XT fajna maszyna, ale ja wole lżejsze enduraki. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Gratuluje!!! Sam marzyłem o XT'ku ale brak funduszy pozwolił mi tylko na DR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Oj ta Jadzia terenu nie widziała. :icon_mrgreen: Moja tak się nie świeci. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Witam na przyszły sezon sam sie szykuje na zmiane moto i mysle o XT nawet mam jedna na oku xD Ale Gratuluje zakupu oby ci służyła. Pozdrawaim :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Witam na przyszły sezon sam sie szykuje na zmiane moto i mysle o XT nawet mam jedna na oku xD Ale Gratuluje zakupu oby ci służyła. Pozdrawaim :clap:eno fajowy sprzecior gratulacje tera to dopiero bedziesz chodził na takim motorku ja też posiadałem takiego tylko moze troche jest cieżkawy ale da sie przyzwyczaić i trzeba tylko sie do niego wczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 no no, niezły sprzęcik - gratulacje! :) dużo za to cudo wyłożyłeś? :) bo ja też takie chceeeeee :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Piękna maszyna!!!Xt sa zajebistee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi