Hubert-Moto Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) Witam! Znalazłem w necie i wrzucam test porównawczy motocykli enduro 80ccm. Może kogoś zainteresuje :D Aha, jest jeden minus - artykuł jest po niemiecku. Test - CZ.ITest - CZ.IITest - CZ.IIITest - CZ.IVTest - CZ.V Edytowane 11 Listopada 2006 przez Hubert-Moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Chlodzone powietrzem odpadają.Fantic robil dobre enduro ale tak naprawde msitrzem jest w Trialach chodz dosyc nowy model Cabalero jest interesujacy.Malo jest info o herculesie czy zundapie.MYsle ze jezeli byly by dobre zdobyly by rynek:)byly produkowane w mniej wiecej w tym samym czasie:)niemusimy orbic testow.widac to dzisiaj co i jak sie przyjelo.Niepowiem ktory najlepszy bo wiadomo ze odwieczna wojna jest miedzy Mtxem a DT ;]pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Witam! Znalazłem w necie i wrzucam test porównawczy motocykli enduro 80ccm. Może kogoś zainteresuje :) Aha, jest jeden minus - artykuł jest po niemiecku. Test - CZ.ITest - CZ.IITest - CZ.IIITest - CZ.IVTest - CZ.V Bardzo ciekawe, tylko nic nie rozumiem, czy ktoś mogłby przetłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahadt80lc2 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 tu jest test yamaha dt80test yamaha dt80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Moim zdaniem jednym z lepszych marek jest yamaha dt 80 jest to porzadny motorek , ja i badzo mocny jak na swoja klase . Wiec w tych kategoriach wybralbym yamahe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Moim zdaniem jednym z lepszych marek jest yamaha dt 80 jest to porzadny motorek , ja i badzo mocny jak na swoja klase . Wiec w tych kategoriach wybralbym yamahe . :flesje: Mało wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 z tego co tam wyczytałem to pod wzgledem mocy i jej przebiegu góruje zundapp,najlepiej ciągnie od dołu i do 6000obr bije konkurentów.wygladem trochę odstaje od japonskiej konkurencji,ale podwoziowo raczej nie.gdyby zundapp nadal produkował motocykle to do dziś sx8 0byłby groźnym rywalem dla dt czy mtx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi