michals Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Dzis cos dziwne sie zaczal zachowywac, czasem na postoju wskazuwka lezy ale zazwyczaj trzyma mniej wiecej tyle ile rzczywiscie jest 1-1,5.Przy jezdzie czasem jest ok a czasem sobie lezy potem nagle si poderwi znow spada ogolnie zachowuje sie jak szalona :rolleyes:Co posprawdzac, od czego zaczac? Ktos mial takie akcje w bandycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Mi ostatno świrował licznik a okazało się że masa na akumlatorze się poluzowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michals Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Mi ostatno świrował licznik a okazało się że masa na akumlatorze się poluzowała. ok zerkne na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Na pewno cos w instalacji elektrycznej. Moze jakies kabelki sie gdzies stykaja. Elektrykiem nie jestem ale mialem kiedys cos takiego w samochodzie jak mi w warsztacie wymienili akumulator, fachowcy... Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waligura Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 moze cos z silniczkiem krokowym... a moze wystrczy przeczysczenie stykow na wiazce... ta odpowiedzilna zaa obrotmiesz znjduje sie zaraz za plastikowa zalepka z lewej strony głowki ramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michals Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 jakis przewod jeden w wiazce mial minimalnie izolacje przetarta i mozliwe ze tracal mase pod kierownica...zaizolowalem. moze to to bylo bo dzis jezdzilem sporo i bylo ok caly czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi