CbR600f Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) http://s004.wyslijto.pl/?file_id=93859876356614641846 :) a tutaj macie pierwsza czesc zebyscie mniej wiecej wiedzieli czego sie spodziewac na drugiej... http://www.youtube.com/watch?v=6auK1slieiM - vol.1 nijak sie ma do tego co teraz wrzucilem... mam nadzieje, ze sie wam spodoba... Pozdrawiam :clap: Edytowane 8 Listopada 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Zakurw*sty filmik!!! Wymiatają!!! Takie rzeczy mnie właśnie kręcą(no i ŚCIGACZE oczywiście) - filmik vol 1. Dwójke już ściągam :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Jedynka to lipa... Zobacz dwojke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 ale rozmiar.... ponad 100mega. No ale ściągam, mam nadzieje że warto!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mowso Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 a mi się tam podobają kolesie na rowerach :) - zwłaszcza na drodze pomiędzy autkami na kole pomykają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 No filmik niezły:)Warto ściągnąć. A powiedź mi ten koleś na tej starszej Suzi(o ile się nie myle) i ten na DR350 - niie byli oni czasem na pokazach w Gorzowie?? Bo identyczne sprzęciory... Aha, jeszcze jedno- co to jest za muza w tle?? Niezły kawałek :) Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) no kolesie wymiatają jeśli chodzi o jedynkę... już zasysam dwójkę :icon_rolleyes: Edytowane 9 Listopada 2006 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) Jakby komus sie nie chcialo sciagac to tutaj daje wam link do youtube... http://www.youtube.com/watch?v=YVsbTmg-uV8 Pozdrawiam... :icon_twisted: Co do muzyki to jest to Krayzie Bone - Nuthin But Music... :biggrin: Edytowane 9 Listopada 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Obejrzałem filmik, podoba mi się i widzę Tomasz, że jak CBR wyjechała od Mietka to od razu jej lepiej :icon_mrgreen: i nie rdzewieje :banghead: Gratuluję umiejętności nabytych w tak krótkim czasie. Vol. 2 o niebo lepszy od 1... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Hehe, dzieki za dobre slowa... :) A co do pytania odnosnie Gorzowa to tak, Sledzik byl tam na pokazach, ale gosc od Drki to byl Czapla, a na naszym filmiku lata moj qmpel z osiedla i jeszcze inny z Ozorkowa... :) Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Niezły filmik. Podziwiam tych co robią stoppie na rowerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 To moja skromna osoba robi te przody... :) W 38 sekundzie filmu jest ujecie, w ktorym robie stoppi przy predkosci 100km/h (na filmie niestety tego nie widac) dzieki uprzejmosci mojego kolegi ktory ciagnal mnie na lancuchu za DRka... :lapad: Dzieki wszystkim za pozytywne opinie !! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) To moja skromna osoba robi te przody... :) W 38 sekundzie filmu jest ujecie, w ktorym robie stoppi przy predkosci 100km/h (na filmie niestety tego nie widac) dzieki uprzejmosci mojego kolegi ktory ciagnal mnie na lancuchu za DRka... ;) Dzieki wszystkim za pozytywne opinie !! :lapad: Szapo ba... i to przez wielkie, duże S nic więcej nie mam do dodania... Edytowane 14 Listopada 2006 przez Prog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 fajne filmiki jestem pelen podziwu za umiejetnosci ale czy jest jakikolwiek sens w palowaniu maszyny i wiecznemu paleniu gumy ? rozumiem odczasu do czasu mozna spolerowac asfalt pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi