karol0545 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam ostatni rozebrałem połowe skutera żeby wyjąc tłumik w celu malowania. Po malowania zabrałems ie do skąłdania .Mam problem bo niemoge złozyć zamka od schowka od zamke idzie taki pręt zagięty na koncu. W owieice bocznej jets zamek ten co sie wkłada kluczyk on ma na koncu takie dwa czubki i na środku jest miejsce na pręt ale jak bym go niewłozył zamek niechce mi działać albo działa i zaraz wypadnie ten pręt. Jak to sie składa?? wiem ze powiecie ze trzeba było patrzec jaks ie rozbierało ale jak to robiłem to tam była jakas tasma i wszyskto zasłaniała.Całe to połączenie.......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 po jakiego grzyba ściągałeś plastiki do zdjęcia tłumika :wink: to się da zrobić 2 (dwoma) kluczami w szczerym polu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 no przeciez wystarczylo odkrecic sruby te przy cylindrze a nastepnie te co trzymaja tlumik i ladnie wszystko pieknie zchodzi Nie trzeba bylo kombinowac tyko skuter na bok odkrecic i masz tlumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Troszkę głupio żeś zrobił odkręcając zamek i te plastiki . tak jak koledzy już powiedzieli wystarczyło odkręcić dosłownie 3-4 śrubki . a jeżeli nie możesz założyć tego pręta i wyczerpałeś już pomysły to może spróbuj odpowiedni go zagiąć . tak zrobiłem w mojej tzr i później chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Moze chłopak nie chciał plastików brudzic do malowania ;p Ale wiesz pogratulowac pomysłu ... zeby plastiki sciągać do odkręcenia tłumika to ja nie wiem co za Peugota masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Qrde po co tak piszecie ze po co zdejmowales itp... Moze musial :icon_mrgreen:Niech mu ktos napisze odpowiedz na pytanie a nie kazda osoba sypie madrasciami nie na temat:( POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 nieda sie dojś kluczem to jest tak obudowane ze niewiecie co mówiice. Niemam klucza z taka przekładnia i niemogłmew dojś do tych śrub i byłem zmuszony zdjac owiewki a puzniej schowek .Więc niepiszcie nienatemat poco zdjełem tłumik tylko jak tacy jestescie madrzy to powiedzcie mi jak złozyć zamek ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi