Tambu Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam!Mam do was pytanko.Kupiłem sobie Airoha Dragon tylko ze pies zerzar mi nosek do tego kasku.Czy ktos ma moze takie cos na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Nosek kosztuje z tego co pamiętam 50zł niezależnie do jakiego airoha cena jest taka sama. Możesz zapytać pod adresem [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Nie chcę zakładać nowego tematu więc tutaj pytam: po co jest nosek w kaskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Nie chcę zakładać nowego tematu więc tutaj pytam: po co jest nosek w kaskach? ponawiam pytanie i mam kolejnelepiej kask z noskiem czy bez niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 http://www.uhma-bike.pl posuzkaj tutaj :banghead: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 ponawiam pytanie i mam kolejnelepiej kask z noskiem czy bez niego? nosek w kasku jest po to, żeby kierować strugę wydychanego przez nos powietrza w dół, a nie na szybę, gdzie może powodować zaparowanie. ergo lepszy nosek niż jego brak, ale tak naprawdę najlepszy dobry antifog :icon_mrgreen: brak noska akurat kasku nie dyskwalifikuje jako potencjalnego zakupu, jeśli okaże się, że mocno paruje, można kupić akcesoryjny (choć warto sprawdzić, czy będzie można założyć)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Może akurat podpasuje do twojego Airoha http://moto.allegro.pl/item325084447_defle...z_to_miec_.html Kiedyś widziałem sporo tego (deflektor) na allegro, były różne rozmiary. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 dziekuje pieknie za odpowiedz :icon_mrgreen:juz wszystko jasne :icon_eek:pozdrawiam :buttrock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi