pierwoszow Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Na początek dobre będzie spotkanie przy piwie,do tego nie będzie potrzebny urlop. :icon_mrgreen: We Wrocławiu jest salon Padany który zawsze chciałem odwiedzć ,kawa na ryneczku też była dobra.Pozdr. Proponuję 17.02.07 karnałowe spotkanie w Mirosławicach k/Sobótki z noclegiem koszt 85 zł.Wpisywać się na listę. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Proponuję 17.02.07 karnałowe spotkanie w Mirosławicach k/Sobótki z noclegiem koszt 85 zł.Wpisywać się na listę. :) Jestem za,tylko proszę o więcej danych (jakieś fotki, stronka www,albo mały opis)85zl od pary czy osoby? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Jestem za,tylko proszę o więcej danych (jakieś fotki, stronka www,albo mały opis)85zl od pary czy osoby? :icon_eek: Masz potrzebne informacje:Proponuje zimowe spotkanie motocyklistów 17.02.07 w Mirosławicach k/ Sobótki kierunek na Świdnicę z Wrocławia.Jest to ogólna impreza karnałowa przy orkiestrze.Koszt imprezy -wyżerka + nocleg 85 zł od osoby,piwo na miescu.Mocniejsze trunki również ( ale można swoje przynieść).Nr. tel.do Mirosławic 071-31-62-780 i powołać się na Janka.Ewentualnie zapisywać się na pw za moim pośrednictwem.Byłoby dobrze też wcześniej przesłac kasę. Impreza z drugimi połowami,choć nie koniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelP Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Myślę o Chorwacji, ale na przełomie lipca i sierpnia - tylko wtedy będę miał urlop.Jurek. Może wcześniej rozpoznanie w drodze do Budapesztu 29.04-03.05?Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Może wcześniej rozpoznanie w drodze do Budapesztu 29.04-03.05?PawełW tym terminie mamy spotkanie w Kletnie z EKG na które również ciebie zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 W tym terminie mamy spotkanie w Kletnie z EKG na które również ciebie zapraszamy. Kletno w tym terminie chyba jest wazniejsze, Wegry zawsze mozna zaliczyc w innym czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja sie wybieram do Chorwacji również w te wakacje. Właściwie to planowałem coś w lipcu, ale jeśli bedzie dobra propozycja wrześniowa to wszystko jest do zaplanowania :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Piękne miejsce do zwiedzania w Chorwacji - Jeziora Plitwickie, kręcili tam mi. Winnetou http://www.plitvice.croatia4u.info/croatia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Piękne miejsce do zwiedzania w Chorwacji - Jeziora Plitwickie, kręcili tam mi. Winnetou http://www.plitvice.croatia4u.info/croatiaMarcysiek a może przyłączymy sie do EKG na poczatku maja i zaliczymy Montenegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Marcysiek a może przyłączymy sie do EKG na poczatku maja i zaliczymy MontenegroPogadamy w Mirosławicach,ale bedzie ciężko...Połówka nie ma wolnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Pogadamy w Mirosławicach,ale bedzie ciężko...Połówka nie ma wolnego... Pojedziemy sami -będzie taniej :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Muszę z przykrością oznajmić że nie przyjadę do Mirosławic,właśnie zostawiłem 1500zł w warsztacie za naprawę motorka i to jeszcze nie koniec ponieważ została mi jeszcze wymiana napędu,a to oznacza następne 600/700zl.Mam nadzieję że będziemy mogli się spotkać w innym terminie,do lipca jeszcze sporo czasu a przygotowanie motorka do sezonu jest dla mnie najważniejsze.Pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Lombardo wszystko oky.Na pewno będzie okazja sie spotkać.A jak tam plany urlopowe-bez zmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Plany bez zmian,pojadę choćbym miał sam to zrobić.Motorek już prawie gotowy,na wiosnę muszę zrobić parę próbnych tras i możemy lecieć. :evil: :icon_razz: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Plany bez zmian,pojadę choćbym miał sam to zrobić.Motorek już prawie gotowy,na wiosnę muszę zrobić parę próbnych tras i możemy lecieć. :crossy: :icon_razz: Pozdrawiam.Super, jestem w kontakcie z innymi kolegami w najblizszym czasie założymy na forum swój temat i w nim dopracujemy szczegóły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi