Pawel Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Oglada jezyka przyjdzie z wiekiem jak bedziesz duzo czytal. Pisać też trzeba umieć, przecież Polacy nie gęsi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Janusz dzieki. I tu własnie Janusz wytłumaczył o co, w tym, wszystkim chodz. Wystarczy znalezć jaki kolwiek plac nadajacy sie do takiej jazdy i to wzupełniśći wystarczy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Aha zapomniałem :!: Jesli chodzi o tamten post pez przecinków to jest on tak napisany tylko dlatego, że sie spieszyłem a z powodu ,że jestem dyzortografikiem może mi sie zdażyć ,że poprostu coś ,żle napisze lub niewstawie przeinków wiec prosze sie nieczepiać.Jak tylko coś napisze sprawdzam czy niepowinno być przecinków i dostawiam je. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi