b1bert Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Witam. Mam pytanie czy mozna normalnie wyrejestrowac motocykl zarejestrowany w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Normalnie mozna go wyrejestrowac nie ma problemu...musz tylko pokazac kwit ze zlomowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 tylko jesli go sprzedasz lub zezlomujesz... polska to taki chory kraj w ktorym nie mozna swobodnie dysponowac swoja wlasnoscia... np w niemczech mozna sobie czasowo wyrejestrowac jesli np wyjezdzasz na rok i nie chcesz placic ubezpieczenia za okres kiedy sprzetu nie uzywasz... a w polsce nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Czy zna ktoś orientacyjne ceny złomowania? Można ze złomować samą ramę?I naiwne pytanie :icon_razz: Jeżeli ze złomuje pojazd to PZU zwróci mi kasę za niewykorzystany okres polisy (mam do maja 2007)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b1bert Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 No wlasnie ile kosztuje zlomowanie i czy ktos moze wie gdzie w lubelskim mozna to zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 No wlasnie ile kosztuje zlomowanie i czy ktos moze wie gdzie w lubelskim mozna to zalatwic Witam. Nie wiem czy tak samo jest z motorami jak z autami. Jezeli auto dojedzie do złomowiska o własnych siłach to złomowanie jest bezpłatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi