CrossRider Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Jak przeczytalem ze remont w krosie 2t robi sie co 30 h to mi kopara opadla! 8O czy to jest faktycznei prawda?? Do przyjecia jest remont 2 x w sezonie ale nie raz na weekend... Kto ma Crossa niech sie wypowie. :?: THx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Sprawdzaj proszę, czy taki temat już istnieje... A istnieje, bo sam go założyłem w "Mechanice ogólnej" po trochu z tego samego co Twój powodu...Daję Ci linka http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...opic.php?t=3055Mam nadzieję, że to pomoże... Acha crossa chyba nikt na forum nie ma :? POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Jeszcze raz.125-200 ccm - wymiana tłoka z pierścieniami co 20-30 motogodzin. 250-380 ccm - wymiana tłoka z pierścieniami co 40-60 motogodzin. Nie robi się tego dla zabawy, ale po to, by uchronić gładź cylindra przed tarciem zużytym tłokiem z wyrągbanymi pierścieniami. Reszta tak jak powiedział wyżej Łukasz - w załączonym przez niego poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossRider Opublikowano 4 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 motogodzina??:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 motogodzina??:wink:Tak. Motogodzina. Przebieg crossówek nie mierzy się kilometrach tylko motogodzinach. Coś w tym dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossRider Opublikowano 5 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2003 nie nie, tylko pierwszy raz o tym slysze. Ale ja jestem jeszcze swierzy(zielony w tych sprawach) wiec bez obrazy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fateofangel Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja a w 4T chyba rzadziej ale za grubszy hajs? Co ile regulacja zaworów? Cytuj Baggy Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Złota łopata archeo, Nagroda przyznana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fateofangel Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca tak się kończy używanie lupki... Cytuj Baggy Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi