marcinktm Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 A co sądzicie o drz 400e kupic troche w las ale i na tor zawody typu cross cauntrg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 jak nie jesteś wjeżdżony to trochę poniesiemocowo wypada pomiędzy wr426 a wr450, tylko że zawias tapczanowaty, poniżej 180cm wzrostu może być problem, drzeta jest raczej największa gabarytowo ze wszystkich modeli Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 poniżej 180cm wzrostu może być problem ja miałem 176 i w E całymi nogami ziemi dotykałem , może był obniżony nie mówie..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) albo zawias siadłmoja miała siedzisko na 96cm w najniższym punkcie na płaskim to nie problem się podeprzeć, gorzej w terenie gdy braknie 2cm Edytowane 21 Czerwca 2014 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi