Skocz do zawartości

Suzuki Bandit..

Rekomendowane odpowiedzi

suzi bandit

Znalałem coś takiego w 3mieście, wiem, że kolo sprzdaje co jakiś czas różne tematy. Powiedzcie na co patrzeć, czy uważacie, że cena jest ok ?. A może jest ktoś 3miasta, kto się zna i mogłby tam ze mną podjechać i zlustrować sprzęta. Suzi stoi w new porcie.

Pozdrawiam

Grafet

Juz troche tych tematow bylo na tym forum.

Jeden z nich: Bandit 600 [forum]

BTW - W pazdziernikowym Swiecie Motocykli jest opis uzywanego Bandita 600 :icon_evil:

Do tego jeszcze: Używany Bandit 600 1995-2004 [scigacz.pl]

Pozdrawiam i zycze powodzenia w szukaniu Bandziora :icon_rolleyes:

suzi bandit

Znalałem coś takiego w 3mieście, wiem, że kolo sprzdaje co jakiś czas różne tematy. Powiedzcie na co patrzeć, czy uważacie, że cena jest ok ?. A może jest ktoś 3miasta, kto się zna i mogłby tam ze mną podjechać i zlustrować sprzęta. Suzi stoi w new porcie.

Pozdrawiam

Grafet

drobiazgi widoczne od razu:

- brak plastikowych wypełnień ramy przy główce

- brak lusterek (może zdemontowane do transportu)

- brak chromowanych zaślepek śrub mocujących kierownicę

- brak/nieoryginalna śruba mocowania podnóżka pasażera (lewa)

może pierwszy właściciel tak się do nich przywiazał, że zostawił sobie na pamiątkę :icon_rolleyes:

drobiazgi widoczne od razu:

- brak plastikowych wypełnień ramy przy główce

- brak lusterek (może zdemontowane do transportu)

- brak chromowanych zaślepek śrub mocujących kierownicę

- brak/nieoryginalna śruba mocowania podnóżka pasażera (lewa)

może pierwszy właściciel tak się do nich przywiazał, że zostawił sobie na pamiątkę :icon_evil:

Moze byl prawdziwym Bandziorem = Street Fighter'em :icon_rolleyes:

A teraz pytanie: czy czasownik "byl" jest tu jak najbardziej na miejscu? :icon_evil:

A teraz pytanie: czy czasownik "byl" jest tu jak najbardziej na miejscu?

Rozmawiałem z kolem, rzeczywiście miał jakiś "upadek", zegary są wstawione nowe. Godzi się na to, żeby przejrzał go serwis, ale zastanawiam się czy brać go jeszcze pod uwagę ?, a jeśli, to czy za tą cenę...?

Grafet

1) WYDAJE mi sie ze lampa przednia jest nie oryginalna, gdyz jest za bardzo wypukla z przodu. oryginalna lampa byla plaska jak stół.

2) http://republika.pl/jedenslad/bandit600/10.jpg lewy ciezarek skrzywiony albo cos

Edytowane przez Yogi

Rozmawiałem z kolem, rzeczywiście miał jakiś "upadek", zegary są wstawione nowe.

Dla mnie "upadek" rowny wymianie zegarow = "maly(?) dzwon".

Ja mialem upadek i mam tylko male ryski (nawet lusterko jest cale), ale... JA MAM GMOLE!

Kolor ma lady i na pierwszy rzut oka dobrze sie prezentuje, ale po takich faktach

wzialbym go na sprawdzenie ramy. :banghead:

WYDAJE mi sie ze lampa przednia jest nie oryginalna, gdyz jest za bardzo wypukla z przodu. oryginalna lampa byla plaska jak stół.

TRUE = Moj Bandzior i jego lampa

Czyli poprzedni wlasciciel nie tylko zegary wymienial... po "dzwonie" :bigrazz:

BTW - ale moj to rocznik 1997, wiec moze lampy od 2002 byly inne :biggrin:

taaa generalnie ten bandit jest jak miriam:

wszystko ladnie a tu c**j;

bandziora b. latwo sie reanimuje bo jest duuzy dostep do czesci;

przyklad z zycia: ode mnie koles kupil kiedys tył ramy od bandita (ja odcialem swoj bo przerabialem) i przyspawal;

kupil bandita na handel ze skoszona z tylu rama; mowil ze spaw bedzie pod owiewka to i tak nikt sie nie pokapuje.

kiepsko??

sprawdz tez dokladnie kolor/lakier dekli bocznych silnikowych; najczesciej sa szpachlowane/malowane bo ciezko dostac

nietknięte

@BartZX: ty masz starszego ale juz w starszym ta lampa nie byla takw wypukla.

Edytowane przez Yogi

Dzięki wszystkim za pomoc, oglądałem to moto i sobie odpuszczę. Widać, że miał coś kombinowane. Moim zdaniem lampa + zegary są zmontowane na jakiś dorabianych płaskownikach. Pod lampą na główce ramy są jakieś urwane mocowania, to pewnie tam była przymocowana lampa ? Całość w rzeczywistości wygląda dużo gorzej niż na zdjąciach. Ma bardzo dziwne odpryski lakieru na górnej części zbiornika paliwa, takie kropki jedna przy drugiej.

Jeszcze raz dzięki for all

Grafet

Mi odpisał że nie leżał, tobie już co innego, takich to tylko w tubę

Panowie sprzety tylko z pewnego źródła.Niby banał niby każdy wie a jak przychodzi co do czego to jest podjara wielka bo sprzecik tańszy o tysiaka.Później są niespodzianki i utyskiwania.

Rozsądek niech zwycięża.

Pozdrawiam byłych ,obecnych i przyszłych Bandziorów.

Panowie sprzety tylko z pewnego źródła.Niby banał niby każdy wie a jak przychodzi co do czego to jest podjara wielka bo sprzecik tańszy o tysiaka.Później są niespodzianki i utyskiwania.

Popieram Przedmówcę. Gdy się rozgląda za sprzętem z drugiej ręki, najlepiej, żeby miał udokumentowaną historię (od nowości :) ) w ASO. I nie wierzcie w przebiegi rzędu 20.000 km w przypadku dziesięcioletnich maszyn.

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300