romans Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Imprez superowa, składam i cenzuruje fotki boście się dziewczyny bawiły, że połowa nadaje się do publikacji w dziale dla tych co ukończyli 18 lat. ;) kilka tu:http://www.moto3miasto.pl/viewtopic.php?t=608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 byla zajefajnie Laski- jestescie boskie Pozdrowienia dla kolegow z Bractwa Suzuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) Witeczka :biggrin: Przepraszam,że tak późno ale nie miałem dostępu do necika. Imprezka super fajowa - bardzo smaczna kiełbaska, świetna kapela ,super klimatyczna knajpka i ogólnie było fajowo!!! Wielkie brawa i podziękowania dla organizatorek :wink: :clap: :clap: Ps. chyba troszkę za dużo wypiłem ale o tym cicho szaaa... Dobrze? :eek: Za to oczywiście PRZEPRASZAM i wyrażam skruszkę... :) :cool: :banghead: :banghead: :biggrin: POZDRAWIAM Edytowane 18 Stycznia 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Etita, podaj jakiś adres fizyczny bo mam materaiały i muszę je gdzieś przesłać. Pozdrawiam cały zestaw imprezowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Tak, romans, zapodaj WSZYSTKIE zdjatka z tej imprezki :biggrin: Nawet te 18+ ( albo tym bardzie te :lalag: )Zobaczmy jak fajowo bawia sie laski :icon_biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Paczka do Łodzi poszła. W środku jest załącznik, można by kilka wydrukować dla Waszego kobitki forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witeczka :bigrazz: Przepraszam,że tak późno ale nie miałem dostępu do necika. Imprezka super fajowa - bardzo smaczna kiełbaska, świetna kapela ,super klimatyczna knajpka i ogólnie było fajowo!!! Wielkie brawa i podziękowania dla organizatorek :clap: :clap: :icon_eek: Zgadzam się z Tobą w pelnej rozciągłości . :buttrock: Szkoda tylko , że nie było miejsca do tańczenia . Chciałem poprosic Twoja piekną żonę do pląsów , ale nie było gdzie . P. S. Koniecznie pozdrów ode mnie Sylwię - P.S. jak bedziecie w Bydgoszczy to wpadnijcie do mnie . :icon_evil: ;) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 blue GSX - oczywiście jak tylko będziemy gdzieś w Twoich stronach to damy znac - Sylwię oczywiście pozdrowiłem - prosiła aby przesłac Ci od Niej POZDROWIONKA i CAŁUSKI :buttrock: - Oczywiście jeśli Ty będziesz gdzieś w okolicach OPOCZNA to również SERDECZNIE ZAPRASZAMY do nas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Tiaaa... i ja tam byłem... i browara spiłem. Auto mnie zabrało... We Wrocku się zatrzymało. Dzieki za spotkanie. Pozdrówka Drogowiec+Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 witam serdecznie, forum cos ostatnio poległo, ale widze ze dzielni administratorzy walczą, walczą... Przemku nie wiem jak to sie stalo ale chyba nie zamienilismy na zlocie ani slowa (to pewnie moja wina, bo do polnocy rozmawialam glownie z kamera, eh.. moze nastepnym razem) Romans czekam z niecierpliwoscia na przesylke (mam nadzieje ze Aga nie bedzie sie zaslaniac tajemnica korespondencji), Blue GSX dla chcącego nic trudnego - dziewczyny sobie poradziły i ku uciesze pozostałych bywalców lokalu do wczesnych godzin rannych tańczyły na stołach (czyzbys nie zauwazyl?)pozdrawiam serdecznie i dziekuje ze przyjechaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 jak to nei bylo gdzie tanczy! bylo! na stolach krzeslach i nawet kawalek podlogi sie znalazl Tylko potem do baru nie szlo sie przepchac..:> Tez chce fotki! Podaj, gdzie beda dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Etita, Wrocławianka !!! Przestańcie juz o tych krzesłach i stołach!!!! Kto to widział tfu!! jedna ruja i porubstwo !!! ja bym je wszystkie pozamykała za te bezecne tańce!!!! Taki spokojny zlot miał być, MichałKaczmar tak się cieszył , ze miło czas spędzi przy tymbarku i kiełbaskach z grilla.... A co sie okazało?? Te okropne baby ledwie przyjechały, ledwie zwierzchnie okrycia pozrzucały, a już butelki z zawartością 40%- ową na stół powystawiały. ZGROZA!!! Niech ci co ich nie było niebiosom dziekują ...A juz te tańce...Nigdy więcej!!!!! I BARDZO PROSZĘ : ŻADNYCH LINKÓW, ŻADNYCH ZDJĘĆ!!!! ( ....bo się wyda.......... :icon_question: :icon_eek: :biggrin: ) Przemek podrzuć mi na PW adres mailowy to Ci parę tych obiecanych fotek puszczę. A tak w ogóle to pozdrawiam, wszystkich co tam byli i tą wódkę z nami pili :D :buttrock: :buttrock: Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 No to ładnie a ja niemogłem przyjść ;buuuuuu :icon_rolleyes: Pozdrowionka dla wszystkich amazonek. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 cebe nie podpusczaj bo cie znajdę na fotkach i opublikuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 cebe nie podpusczaj bo cie znajdę na fotkach i opublikuję :)to juz dawno opublikowane - nawet jak na stole tanczy fote na necie gdzies widzialem :) co za rozpsane, rozwiązłe świntuchy z tych motocyklistek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi