MichałKaczmar. Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 MichalKaczmar skontatuj sie z Leo, bo on nie ma twojej wplaty na liscie :) Napisalem na PW do uzytkownika Leo - jedyny na tym forum, ale dzisiaj dostalem odpowiedz ze nie wie o co chodzi i chyba pomylilem nicka. Prosze powiedz dokladnie do kogo sie zglosic i czy jest na tym forum.Dowod wplaty mam w 2 kopiach wiec mam nadzieje ze jakos to wyjasnimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ile kolega zwalnia miejsc? pokoj dwoosobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) etita - jeszcze raz przepraszam i oczywiście jeśli nikt nie będzie chętny na nasze miejsce to wszelkie poniesione koszta przez Ciebie zwrócę :icon_evil: Naprawde jest mi bardzo głupio ale tak jak pisałem wcześniej to wypadło niespodziewanie. :biggrin: etita ja w sobotę przyjadę na motobajzel tylko,że nie mogę zostać na noc ale tak jak pisałem wyżej wszelkie koszta pokryję Napisz,,że się nie gniewasz... :biggrin: :biggrin: :biggrin: PRZEPRASZAM!!! Edytowane 5 Stycznia 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Napisz,,że się nie gniewasz... :icon_evil: :biggrin: :biggrin: PRZEPRASZAM!!! ja sie nie umiem gniewac :biggrin: fajnie ze bedziecie na bajzlu, to przynajmniej bedzie okazja zeby pogadac. A ile lat ma pociecha? moze zabierajcie z soba i tyle :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Córcia ma na imię Nadia i ma 14miesięcy :biggrin: Właśnie jestem na etapie urabiania 2giej Babci - czy bedzie wielkim nietaktem jeśli napisze,że jedziemy...??? ;) :notworthy: :notworthy: JEDZIEMY!!! :smile: :biggrin: ;) tam przyjmę opiernicz na klate -choć troszę namieszała tu moja wspaniała Żoneczka no i BABCIA :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Córcia ma na imię Nadia i ma 14miesięcy :notworthy: Właśnie jestem na etapie urabiania 2giej Babci - czy bedzie wielkim nietaktem jeśli napisze,że jedziemy...??? :smile: :biggrin: ;) ;) :bigrazz: brawa dla babci :clap: :notworthy: czekamy z niecierpliwoscia, eh jeszcze tydzien... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 My też sie cieszymy - troszkę się człowiek oderwie od codzienności :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ADRESY I CZASY IMPREZ: 1. OGNISKO - Ognisko rozpoczyna się o godz. 18/00.Ognisko jest zorganizowane na terenie Nadleśnictwa Miejskiego-Łódzkiego przyul. Łagiewnickiej 305. 2. Impreza w Iron Horsie rozpoczyna się punktualnie (rezerwacja) o godz. 21/00Zespół będzie grał do godz. 0/00-0/30 a potem będzie muzyka mechaniczna - nażyczenie mogą być wyświetlane filmy z koncertów lub ze zlotów.Zakończenie imprezy - do ostatniego balangowicza.Iron Horse mieści się przy skrzyżowaniu ulicy Tuwima z Sienkiewicza. Komitet (jak to ładnie brzmi) organizacyjny dokona inspekcji w Ironie w środę i wtedy możliwe, że pojawią się nowe informacje. Ustalimy tez dokladnie godziny zbiorek, znaki rozpoznawcze i takie drobiazgi. Jak juz wszystko bedzie wyklocone to napisze w srode (lub w czwartek, zalezy ile posiedzimy w tym Ironie :D) co i jak przypominam ze kazdy kto chce wziac udzial w imprezie powinien zawiadomic o tym organizatorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 A mozna sie jeszcze dpisac do listy? Ile miejsc jeszcze ma noclegownia? Bo tak mnie kusi, zeby wleciec pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 wlasnie niespodziewanie zwonill sie jeden pokoj 2 osobowy. Bierzesz? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ja was laski pogonie, ja się tym pokojem interesowałem a aga miała mi dać znać czy wolny bo mój kolega z żoną na targi i do lasu chce jechać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam!!! Mam nadzieje,że to nie chodzi o naszą 2kę... :D :wink: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Przemek w Twojej 2 jest już zakwaterowanych 10 leśników. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 :bigrazz: :) :biggrin: :biggrin: :bigrazz: tylko 10ciu :cool: he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 nie lesnikow a hydralikow (w sumie hydraulik tez motocyklistka) i zeby bylo sprawiedliwie to w kazdym pokoju a nie tylko u Przemka :flesje: :) :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi