tita Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Myślę , że 3-5 ludków . A to palenisko to gdzie planujecie- w razie gdyby ktoś przysnął żeby było wiadomo gdzie szukać :crossy: Powiedz jeszcze czy jakąś wałówkę trzeba ze sobą zabrać na to ognisko czy jak ? aha i żeby tak nie było z tym kuligiem , że to my was na jakiś sankach będziemy musieli targać :smile: pozdrówka Kuba ognisko bedzie w Lagiewnikach, moge wyslac mailem dokladna mapke. Kulig bedzie konny, tzn bedzie woz z koniem, a wlasciwie duze sanie i do nich beda przywiazane mniejsze sanki. No chyba ze konikowi bedziecie chcieli pomoc... walowke trzeba zabrac, bo staramy sie obnizyc ogolne koszty do minimum, niech kazdy zabierze z soba na co ma ochote i nie bedzie problemu ze menu nie pasi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 No, no, no zapowiada sie superowo :clap: Fajnie juz nie mogę się doczekać - lubie takie oderwanie od codzienności :crossy: U mnie na codzień to tylko służba i służba... więc każda odskocznia jest mile widziana :biggrin: POZDRAWIAM!!! Ach i odzywiście wielkie podziękowania dla organizatorek!!! :icon_mrgreen: :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuba1 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 ognisko bedzie w Lagiewnikach, moge wyslac mailem dokladna mapke. Kulig bedzie konny, tzn bedzie woz z koniem, a wlasciwie duze sanie i do nich beda przywiazane mniejsze sanki. No chyba ze konikowi bedziecie chcieli pomoc... walowke trzeba zabrac, bo staramy sie obnizyc ogolne koszty do minimum, niech kazdy zabierze z soba na co ma ochote i nie bedzie problemu ze menu nie pasi :icon_razz: OK. jak już będzie to możliwe to dajcie cynk jak się spotkamy i gdzie ew. zbiórka . Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nera Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Swietny pomysł :icon_mrgreen: potwierdzam swoją obecność!! (nocleg mam juz zalatwiony) moze uda mi sie jeszcze kogos z okolicy wyciągnać :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Swietny pomysł :biggrin: potwierdzam swoją obecność!! (nocleg mam juz zalatwiony) moze uda mi sie jeszcze kogos z okolicy wyciągnać :bigrazz: pozdrawiam wyciagaj, wyciagaj! ;-)sluchajcie jeszcze jedno bedzie skladka na ognisko i kocert bo nie mamy zadnych sponsorow :biggrin: , w tej chwili mam juz kolo 50 osob chetnych, wiec koszty beda w granicach 20-25 złbedziemy musieli sami zaplacic za zespol muzyczny w pubie i oplacic koszty drewna i wynajecia miejsca od nadlesnictwa na ognisko i zaplacic panu ktory przyjedzie z wozem i konmi zeby nas na sankach ciagacmam nadzieje ze 20 zl was nie odstraszy ;-) no chyba ze ktos ma jakiegos sponsora, to chetnie przygarniemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witajcie, czy jest jeszcze nocleg, 2-4 osoby od piątku do niedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Romansiku!co do noclegu bede wiedziala pod koniec tygodnia jak dostane odpowiedz od dyrekcji schroniska czy nas przyjma :flesje:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Jesli Roman jedzie to mysle ze pojedziemy cala nasza ekipa - itak mielismy kulig w planie. Czy zabrac ze soba wlasne sanki ?Jak bedzie miejsce to chetnie sie wybiore, ale Andrzej musi koniecznie jeschac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 A czy można się jeszcze wprosić?? Tylko ja nie potrafie nic powiedzieć na 100% bo nie mam czym dojechać i jak ktoś z Poznania lub okolic by się też nawinął to byłbym wdzięczny.O ile w ogóle można się jeszcze dopisać, i to nie byle kto bo wielce EKSCENTRYCZNA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 ...kurcze, ale bym chciala przyjechac.......zapisalam sie juz na kurs i o ile dobrtze pamietam 12-14.01.07 mam pierwszy zjazd... :icon_razz: :icon_mrgreen: .... zawsze pod gorke ;(pozdrawiam Was mocniutko i jak cos sie zmieni to na bank bede...nocleg bym miala :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) ognisko bedzie w Lagiewnikach, moge wyslac mailem dokladna mapke. Kulig bedzie konny, tzn bedzie woz z koniem, a wlasciwie duze sanie i do nich beda przywiazane mniejsze sanki. Ale wzielas pod uwage ze do 13 I moze jeszcze nie spasc dostatecznie duzo sniegu ? Łodz nie nalezy do najzimniejszych rejonow Polski. Czy jest jakas opcja alternatywna typu ciagniecia wagonikow po piasku ? Edytowane 6 Grudnia 2006 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ale wzielas pod uwage ze do 13 I moze jeszcze nie spasc dostatecznie duzo sniegu ? Łodz nie nalezy do najzimniejszych rejonow Polski. Czy jest jakas opcja alternatywna typu ciagniecia wagonikow po piasku ? he he troszke nas martwi ta "zima" :icon_question: , kombinujemy. Ognisko bedzie tak czy inaczej, naplywaja rozne propozycje w stylu slalomow na wrotkach czy wyscigow na hulajnodze (skad ja wezme hulajnoge?)jakie wagoniki masz na mysli? mozna ewentualnie zalatwic jakis traktor, tylko co do niego przywiazac...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) he he troszke nas martwi ta "zima" :D , kombinujemy. Ognisko bedzie tak czy inaczej, naplywaja rozne propozycje w stylu slalomow na wrotkach czy wyscigow na hulajnodze (skad ja wezme hulajnoge?)jakie wagoniki masz na mysli? mozna ewentualnie zalatwic jakis traktor, tylko co do niego przywiazac...??Do zimy jeszcze 14 dni, motocyklistow nie powinna martwic taka jesien wrecz przeciwnie !! Mnie moze martwic bo ja mam motocyklw w naprawie :D Mozemy przywiezc swoje sanki i jesli sniegu bedzie malo to po prostu zamowimy mocniejszy ciagnik i bardziej wytrzymale sznurki. Bez kuligu impreza nie moze sie odbyc !! Edytowane 7 Grudnia 2006 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 monika spręż się i wpadaj wieczorem na imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 monika spręż się i wpadaj wieczorem na imprezę w niedziele od 8 do 18 mam zajecia ... :) a skoro bule to szkoda byloby tracic.... i tylko 4 weekendy.... musze przepekac :) nastepnego razu nie popuszcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi