cebe450 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 cebe nie podpusczaj bo cie znajdę na fotkach i opublikuję :biggrin: To napewno nie będę ja!!!To napewno będzie jakiś wstrętny fotomontaż i próba zdyskredytowania mojej skromnej osoby w oczach prawdziwych motocyklistów!!! WYPRĘ SIĘ :wink: :icon_twisted: :icon_razz: To zresztą nie byłam ja tylko moja siostra bliźniaczka :biggrin: Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 To napewno nie będę ja!!!To napewno będzie jakiś wstrętny fotomontaż i próba zdyskredytowania mojej skromnej osoby w oczach prawdziwych motocyklistów!!! WYPRĘ SIĘ :D :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: To zresztą nie byłam ja tylko moja siostra bliźniaczka :icon_mrgreen: oj chyba wypieranie sie niewiele tu pomoze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 oj chyba wypieranie sie niewiele tu pomoze :D Dzięki siostro za wparcie!!!!! Dzięki!!!! Cytuj Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 cebe450 - wysłałem Ci na PW mojego maila - czekam na fotki, serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia - mam nadzieje :evil: a tak poza tym to czego Ty chcesz się wypierac? Byłaś wesolutka i fajniutka - może to tylko oznaczac,że imprezka była udana :bigrazz: POZDRAWIAM i sle BUZIAKI :icon_twisted: :icon_twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) http://my.opera.com/sephiar/albums/ Edytowane 21 Stycznia 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Romans jaka ladna galeria zdjec :buttrock: dzieki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 WitmaCzytam, oglądam i widze, że impreza była super udana. Szkoda że nie mogłam przyjechać.Mam nadzieję że będą kolejna babo-zloty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ano beda, beda. Najblizszy juz latem, tym razem w rejonie jury krakowsko-czestochowskiej. Uzgodnienia jeszcze trwaja, organizowac bedzie ekipa gliwicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Romans, mam nadzieję że dotrzesz również na letni Babozlot, do jury krakowsko-częstochowskiej :) Bardzo ładne zdjęcia, chylę czoła. Brawo :clap: Tej imprezy nie przepuszczę! pozdrawiam serdecznie. pszczola35 (prościej Aga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jura mnie oczywizna interesuje, ale na razie poczta polska spędza mi sen z oczu. Wysłałem do agi moje wypociny priorytetem i psia mordka jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuśka Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 w zamian bedzie kupione 120 puszek piwa, po kielbasce slaskiej, keczup, musztarda tacki i takie tamzespol mial zagrac "Bandaz elastyczny" i byla umowa ze pub doplaci nam polowe do zespolu. Bandazowi sie odwidzialo, zagra "Orkiestra" (z wokalistą Tosteera Bartkiem Grzankiem) ale musimy zaplacic calosc, bo pub dzis organzuje swoje urodziny i oplaca zespol i wlasciciel stwierdzil ze jednak nie ma kasy zeby nam dorzucic [nie pisalam o tym na forum, bo w sumie problemy organizacyjne to powinien byc klopot organizatorow. Tydzien temu sporo nerw nas ta "zamiana" kosztowala. Do tej pory uwazalam ze slowo jest slowo, teraz juz wiem ze nalezy spisywac umowy na pismie] stad kasa na transport poszla na zespol i zamiast zbierac doplaty doszlysmy do wniosku ze prosciej bedzie zaplacic kazdemu za busik.Na poczatku imprezy kupimy tez w pubie za pozostale pieniadze rury z piwem. Jak na razie starczy na 15 litrów, zobaczymy ile osob dolaczy. Doszlismy do wniosku ze skoro w ostatniej chwili dolaczaja sie osoby to zaplaca tyle samo co wszyscy zeby bylo sprawiedliwie a nadwyzka pojdzie na piwo w pubie dla wszystkich.Po zlocie chetnie publicznie rozlicze finanse co do grosza, dla chetnych moge przeslac kserokopie wszystkich rachunkow zeby nie bylo watpliwosci na co dokladnie poszla kasa. Chylę Czoła przed taką uczciwością i poświeceniem -celom wyższym i często ulotnym....Tak sobie śledzę to babskie gadanie,coś tam troche wiem o party-organizacji -I ten post wywarł na mnie ogromne wrażenie. A impra widzę,że również była bardzo udana..... :crossy: Z Moto-pozdrowieniami!!!! -Dla Etity i pozostałych Motomaniaczek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: PEWNIE ,że impreza była udana!!! :icon_razz: :icon_eek: :wink: :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi