Kunin Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Siemanko wszystkim chciałbym sie dowiedzieć gdzie jest blokowana honda mbx 80.Pytam tak zciekawości bo moja chyba jest już na maxa odblokowana ale niewiem 100% pewności niemam :icon_razz: i chciałbym sie dowiedzieć więc jeśli ktoś wie to pliss o ODP :buttrock: :icon_mrgreen: pozdro!! :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 (edytowane) Na tłumiku raczej nie jest, natomiast jest blokowany na membranach podobno moze byc tez zwezka w dolocie ale osobiscie sie z tym nie spotkalem, na zapłonie chociaz mi przestaiwanie go nic nie dało no i na module to jest chyba najczesciej spotykane... Poza tym klania sie opcja szukaj... Edytowane 2 Listopada 2006 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 na module blokowana byla i tak jak damian mowi membrany tzn ta blaszke ograniczajaca odgiac .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 twoja jeszcez na 4 biegu 12 tys wykreca na pewno nie jest zabloowana pzdr.po za tym masz gaznik chyba 24mm i kit Atheny.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 uzyj opcji szukaj! było duzo tematów o odblokowywaniu mbxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Wiem dibo :icon_evil: ale myślałem ze jeszcze gdzieś jest :buttrock: pozdro i dzieki to w takim razie temat ZAMYKAM :icon_rolleyes: :icon_evil: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja mam pytanie o te membrany. A mianowicie co trzeba zrobic zeby odblokowac motor na nich?? Odgiąć te blaszki ograniczające, czy co ?P.S.: Wiem, że temat zakmnięty, ale nie chciałem zakładać nowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 musisz zagadac na gg do diba :cool: on ci wytłumaczy ja nie jestem w stanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 tak te blaszki ograniczajace trzeba odgiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Odegnil o 2-3mm te ograniczajace blaszki i napewno odczujesz lekka zmiane :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Odgina się je tyle żeby po odgieciu membrana weszła w dolot w cylindrze... Edytowane 4 Listopada 2006 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 ja bym nic nie kombinowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osg12 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 lepiej nei kombinowac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi